پیام رسان سروش ، تلگرام ایرانی یا حمایت از تولید داخلی ؟
پیام رسان سروش واقعا مناسب است؟ مدتیست که بازار مسنجر های بومی برای رقابت با تلگرام بسیار داغ شده است. از گپ افزار آسیاتک ، قاصدک تبیان ، لنزور شرکت صبا ایده که بگذریم پیام رسان سروش توانسته جایگاه نسبتا مطلوبی را میان ایرانیان و خصوصا جوانان پیدا کند .در ادامه همراه با آی تی من باشید.
درمقاله که قبلا منتشر کرده بودم نقدی بر پیامرسان سروش و مشکلات آن داشتم. اما در این بررسی قصد دارم تا گوشه ای از امکانات این پیامرسان را بررسی کنم. این پیامرسان باامکاناتی مشابه تلگرام، سرعت به نسبت خوب ارسال پیام و انواع مدیا، قابلیت های تماس صوتی با کیفیت بالا و البته مصرف کم دیتا تنها گوشه ای از ویژگی ها و امکانات این پیام رسان بومی است .
قبل از ادامه بررسی دعوت می کنم تا مقاله قبلی که در آی تی من منتشر کردم را بخوانید :
از محدود شدن تلگرام تا ضرر مالی غیرقابل جبران برای کسب و کارها
فهرست مطالب
بررسی امکانات پیام رسان سروش
طبق بررسی هایی که از اپ سروش داشتم و با توجه به توضیحات توسعه دهندگان آن ، این مسنجر دارای امکانات زیر است :
- ایجاد گروه های با عضو بالا
- قابلیت جابه جایی سریع پیام ها
- ارسال هرگونه فایل برای دوستان
- استیکر های زیبا و متنوع
- قابلیت ایجاد کانال های تعاملی
- ارسال بازخورد به مدیر کانال
- ثبت نظر و لایک به محتوای منتشر شده
- ارسال هرگونه مدیا ( تصویر ، صدا ، ویدیو )
- شرکت در مسابقات و نظرسنجی ها با قابلیت ایجاد
- تماس صوتی رایگان
طبق گفته های توسعه دهنده سروش ، این پیام رسان یک کانال تعاملی است و تمرکز اصلی سروش ، در بخش کانال های عمومی قرار دارد .
بررسی گذرای پیام رسان سروش
در ابتدای ورود به سروش با ظاهر گرافیکی ساده و شیک آن روبه رو میشوید . البته سنگینی رابط کاربری و هنگ های گاه و بیگاه هنگام استفاده از پیام رسان ، کمی تو ذوق مخاطب می زند .اما وجود تماس صوتی از مزیت های بسیار خوب این مسنجر ، نسبت به دیگر رقبای داخلی خود به حساب می آید .
سروش یا تلگرام ؟ کدام بهتر است ؟
تلگرام چند سالیست که مهمان ایرانیان شده است و توانسته با ارائه سرعت خوب ، قابل قبول و البته امنیت بسیار بالا در تبادل پیام ها و مدیا ، اعتماد ایرانیان را به خوبی جلب کند . در مقابل پیام رسان سروش که یک مسنجر بومی و ایرانیست هم اکنون با ارائه امکانات مشابه تلگرام ، توانسته رضایت نسبی کاربران ایرانی را در استفاده از خود نشان دهد .
توصیه آی تی من به کاربران عزیز ایرانی ، اینست که در کنار پیام رسان تلگرام ، پیام رسان سروش را نیز نصب و استفاده کنند و سعی در رواج و حمایت از تولیدات داخلی داشته باشند و کمک به رفع مشکلات فنی آن کنند .
نظرات و پیشنهادات خود را درباره استفاده از این اپلیکیشن با آی تی من درمیان بگذارید. همچنین می توانید امتیاز خود به این اپلیکیشن را از پایین همین بررسی ارسال کنید.