
تیزر تبلیغاتی محافظ صفحه نمایش آیفون (سرامیک شیلد – Apple Ceramic Sheild)
تیزر تبلیغاتی محافظ صفحه نمایش آیفون جدید تبلیغات آیفون برای Apple Ceramic Sheild هست که در این قسمت از نقد و بررسی تبلیغات اونو بررسی میکنم. در ادامه همراه با رشد کسب و کار باشید.
سرامیک شیلد شیشهی محافظ بهکار رفته روی نمایشگر گوشی های سری آیفون ۱۲ هست. گوشی های سری آیفون ۱۲ اپل (Apple iPhone 12) که در چهار مدل معرفی شدن مجهز به نوعی شیشهی محافظ جدید با نام سرامیک شیلد (Ceramic Shield) هستن که شرکت کوپرتینویی اونو بسیار مقاوم میدونه.
براساس ادعای اپل، سرامیک شیلد که حاصل همکاری با کورنینگ (سازندهی شیشه های محافظ سری گوریلا گلس) هست نسبت به شیشهی محافظ آیفون های قدیمی تر تا چهار برابر زمان سقوط از ارتفاع مقاوم تر هست. اپل میگه شیشهی سرامیک شیلد مقاومت خوبی در برابر خراش برداشتن نشون میده و مشکلی برای مشاهدهی محتوای بصری صفحه نمایش ایجاد نمیکنه.
تیزر تبلیغاتی محافظ صفحه نمایش آیفون
در ادامه تیزر تبلیغاتی اپل رو برای این محافظ صفحه نمایش باهم مشاهده میکنیم :
این تبلیغ در یوتیوب اپل با گذشت ۲ روز از انتشارش (به تاریخ انتشار این پست دقت کنین) حدود ۱.۱ میلیون بازدید به همراه داشته :
حالا بریم ببینیم سرامیک شیلد که اپل در تیزر تبلیغاتیش از اون یاد کرده چی هست و آیا اینقدرها مقاوم دربرابر خط و خش و افتادن هست؟!
سرامیک شیلد یا شیشه محافظ نمایشگر آیفون ۱۲ چیست؟
در سال های گذشته شیشه های مقاوم تری نسبت به آنچه اپل در گوشی هاش ارائه میداد پیدا میشدن و به طور کلی اپل در زمینهی شیشهی محافظ گوشی، عملکرد خیلی درخشانی نداره. همین موضوع اهمیت سرامیک شیلد رو بالا میبره.
پس از معرفی گوشی های سری آیفون ۱۲، خیلی از کاربران از خودشون پرسیدن که اپل چطور به فناوری جدید برای ساخت سرامیک شیلد دست پیدا کرده و این شیشهی محافظ چه تفاوت هایی با سایر فناوری ها داره؟
سرامیک شیلد حاصل همکاری بین اپل و کورنینگ هست و در اصل توسط کورنینگ ساخته شده، با نگاهی به نام شیشهی محافظ جدید، میتونیم به مواد اولیهی اون پی ببریم. کلید اصلی برای تولید سرامیک شیلد اپل، بلور های سرامیکی هستن.
بلور های سرامیکی مورد بحث که در ابعاد نانو تولید شدن، از طریق فرایند تبلور در دمای بسیار بالا، درون شیشه قرار داده شدن (این یعنی سرامیک شیلد ترکیبی از شیشه و نانو بلور های سرامیکی هست).
ماده ای که درنتیجهی ترکیب شیشه و بلور سرامیکی ایجاد میشه مقاومت بیشتری نسبت به شیشهی خالص داره. ساختار به هم پیوستهی بلور های سرامیکی باعث منحرف شدن شکستگی های احتمالی میشه که البته ماجرا به همینجا ختم نمیشه.
فناوری به کار رفته در سرامیک شیلد (در تیزر تبلیغاتی محافظ صفحه نمایش آیفون به چه چیزی باید توجه کنیم؟)
کورنینگ با استفاده از از فرآیند تبادل یونی، مقاومت سرامیک شیلد رو افزایش میده؛ در این فرایند، ابعاد یون ها افزایش پیدا میکنه تا ساختاری محکم تر و سخت تر ایجاد بشه. افزایش استحکام شیشه در پی تبادل یونی باعث میشه احتمال آسیب دیدن شیشه کاهش پیدا کنه و شیشه کمتر خط و خش برداره.
براساس گفته های کورنینگ :
سرامیک شیلد مقاوم تر از تمامی شیشه های مخصوص گوشی هست که امروزه در دسترس قرار دارن.
اپل در جریان برگزاری رویداد Hi, Speed اعلام کرد سرامیک شیلد در مقایسه با شیشه های آیفون های قبلی چهار برابر مقاومت بیشتر دربرابر افتادن از ارتفاع نشان میده و این یعنی سرامیک شیلد مقاومت زیادی داره.
مزیت اصلی استفاده از سرامیک در شیشهی محافظ آیفون ۱۲ به حداقل رسوندن درز های درون شیشه و سخت تر کردن شیشه هست؛ با این حال سرامیک به طور معمول در حد و اندازهی شیشه، شفاف نیست. پیش تر در پشت بعضی گوشی ها مثل گلکسی اس ۱۰ پلاس سامسونگ شاهد استفاده از شیشهی سرامیکی بودیم، با این حال کمتر دیدیم که از شیشه های سرامیکی به عنوان شیشهی محافظ صفحه نمایش استفاده بشه.
به لطف استفاده از بلور های بسیار ریز سرامیکی که کوچیک تر از طول موج نور هستن، سرامیک شیلد شفافیت بسیار زیادی داره تا بشه از اون برای محافظت از نمایشگر آیفون ۱۲ استفاده کرد.
سؤالی که ذهن برخی افراد را درگیر کرده اینه که :
سرامیک شیلد چه تفاوت هایی با گوریلا گلس ویکتوس (جدید ترین شیشهی محافظ کورنینگ) داره؟
تفاوت بزرگ بین دو شیشهی موردبحث اینه که گوریلا گلس ویکتوس نوعی شیشهی تقویت شده با آلومینوسیلیکات هست و برخلاف سرامیک شیلد، از ترکیب شیشه و سرامیک ساخته نشده.
شیشهی آلومینوسیلیکات به خاطر داشتن وزن کم، مقاومت بالا در برابر خطوخش و سختیِ بسیار زیاد مشهور هست؛ این معیارها باعث میشن شیشهی آلومینوسیلیکات برای محافظت از نمایشگر گوشی های هوشمند، ایده آل باشه. این نوع شیشه ها همچنین در برابر دمای بسیار زیاد و آسیب دیدن شیمیایی از خود مقاومت نشون میدن؛ البته این مشخصه ها قابل استفاده در گوشی نیستن.
میزان مقاومت گوریلاگلش ویکتوس
براساس اعلام کورنینگ، شیشهی گوریلا گلس ویکتوس از سقوط از ارتفاع حداکثر دو متر سالم بیرون میاد، حتی درصورت سقوط روی سطوح سخت. کورنینگ میگه ویکتوس در مقابل خطوخش نسبت به گوریلا گلس ۶ (نسل قبل) دو برابر مقاوم تر و نسبت به سایر شیشه های آلومینوسیلیکاتی بازار چهار برابر مقاوم تر هست.
به علاوه ضخامت ویکتوس نسبت به نسل قبل افزایش پیدا نکرده و تمامی مزیت هایی که از اون گفتم با همون ضخامت قبل ارائه میشن. ویکتوس نخستین شیشهی محافظ کورنینگ طی ۶ سال اخیر هست که به شکلی درخور توجه مقاومت گوشی در برابر برداشتن خط و خش رو بالا میبره.
کورنینگ که وظیفهی ساخت گوریلا گلس ویکتوس و سرامیک شیلد رو برعهده داشته نمیتونه بهطور دقیق به تفاوت های بین دو شیشهی یادشده ازلحاظ استحکام و مقاومت در برابر خط و خش اشاره کنه؛ با این حال کورنینگ میگه :
گوریلا گلس ویکتوس سخت ترین گوریلا گلس ساخته شده در تاریخ محسوب میشه
گلکسی نوت ۲۰ اولترا و گلکسی زد فولد ۲ سامسونگ با شیشهی ویکتوس همراه شدن. بدون مقایسهی مستقیم، نمیشه از بین گوریلا گلس ویکتوس و سرامیک شیلد، مقاوم ترین شیشه رو انتخاب کرد؛ با این حال حقیقتی که نباید فراموش کرد اینه که هرچی زمان میگذره گوشی ها در برابر افتادن از ارتفاع و خراش برداشتن مقاوم تر میشن.
اپل با این کار خواسته تا رضایت کاربران خودشو که قبل تر ها به خاطر بدنامی در افتادن گوشی های آیفون خراب کرده بود، با این حرکت جبران کنه، حالا به نظر شما تیزر تبلیغاتی اپل برای محافظ صفحه نمایش خودش میتونه موفق عمل کنه؟ آیا تونسته نظر کاربران اپل رو جلب کنه؟ نظرات خودتون رو برام کامنت کنین.