اهمیت تولید محتوا و بی تفاوتی برای ننوشتن چه خاصیتی داره؟

42

اهمیت تولید محتوا رو همه میدونیم ولی اکثر اوقات ازش غافلیم مثل خود من! از آخرین محتوایی که روی سایت گذاشتم حدودا ۳ ماه و خورده ای میگذره. اما چرا گاها نوشتن رو فراموش میکنیم؟

از اول سال ۹۹ تصمیم گرفتم اینستاگرام را به صورت جدی شروع کنم و هرروز یک پست در زمینه رشد کسب و کار می گذاشتم اما این اولین پست رسمی من در سال ۱۳۹۹ هست که روی سایتم داره نوشته میشه. امروز میخوام درباره غرق شدن در فضای شبکه های اجتماعی و البته اهمیت تولید محتوا صحبت کنم. 

نوشتن در فضای دیجیتال مثل سایت و سوشال مدیا مثل صحبت کردن در فضای فیزیکیه فقط تنها تفاوتی که داره نوع کانال ارتباطی هست. در فضای فیزیکی صحبت کردن و در فضای دیجیتال محتوایی که منتشر میکنیم کانال ارتباطی ما با مخاطبمون رو میسازه.

از وقتی اینستا رو به صورت جدی شروع کردم مثل قبل به سایت زیاد سر نمیزدم و بیشتر وقتمو به اینستا و تهیه کردن محتوای مفید برای اون مشغول بودم. شاید دلیل اصلی که نسبت به سایت کمتر فعالیت کردم و در سوشال مدیایی مثل اینستا بیشتر فعالیت کردم این بود که سرعت انتشار محتوا میان کاربران  ومیزان دیده شدن به مراتب نسبت به سایت بیشتر بود.

مثلا یه محتوای کوتاهی که درباره رشد فردی یا اتفاقات و حواشی اینستا منتشر می کردم در هربار انتشار چیزی بالای ۲۰۰۰ نفر آن را میدیدند و باهاش ارتباط برقرار میکردند اما در صورتیکه این اتفاق در سایت کمتر بود. اینجا میخوام چند تا دلیل برای اینکه متخصصین و افراد فعال در شبکه های اجتماعی کمتر میان سمت سایت رو براتون بگم.

سرعت انتشار بالا

هرچی فالور شما بالاتر باشه، افراد بیشتری میتونن با محتوای شما آشنا بشن و اون رو مطالعه کنن. از طرفی راه های مختلفی برای رسیدن به پروفایل شما مثل به اشتراک گذاشتن توسط کاربران دیگر و استفاده از هشتگ ها وجود داره که همین سرعت نشر محتوا را به شدت بالا می بره.

این سرعت بالای انتشار تنها در ۲۴ ساعت اول اوج دارد و کم کم در ساعات بعدی از شدت اون کم میشه مگر اینکه محتوای بسیار جذاب و جنجالی باشه؛ در این صورت دائما از اکسپلور و تاپ هشتگ ها ورودی دارین.

رابط کاربری آسون و اهمیت تولید محتوا

هرچی جلوتر میریم به پیچیدگی بیشتری در تکنولوژی و از طرفی راحتی بیشتر در استفاده کاربران از اپلیکیشن ها و بستر های مبتنی بر فناوری می رسیم. شاید راحتی رابط کاربری سوشال مدیایی مثل اینستاگرام (کمتر از ۵ دقیقه برای انتشار) باعث شده تا فعالین و افرادی که به نوعی مخاطب بالایی دارن کمتر سمت سایت و تولید محتوای غنی بیان و اهمیت تولید محتوا در اونجا بیشتر بدونن.

اما خب این دو تا دلیل خیلی کمه و به نظر من یه عده ای هم هستن که کلا بهونه میارن برای شروع کردن و هیچ موقع رو برای شروع مناسب نمی دونن. اینجور آدما منتظر بازدهی یک شبه هستن و اگه یه خورده بالا و پایین به کارشون خورد دیگه همه چیو میخوان بزارن کنار. توی فعالیت در سوشال مدیا و سایت تولید محتوا باید در کنار بازاریابی محتوا باشه تا جواب بده.

اهمیت تولید محتواتولید محتوای بدون بازاریابی محتوا و بازاریابی بدون تولید محتوا اصن جواب نمیده و خیلی خیلی این دوتا بهم وابستگی دارن. اگه از کسایی هستین که به تازگی شروع تولید محتوا کردین حتما دو تا نکته رو در این راهی که انتخاب کردین رعایت کنین : 

تداوم داشتن در تولید محتوا

تداوم داشتن یعنی به تولید محتوا به چشم یه وظیفه نگاه نکنی و این کارو از خودت بدونی. وقتی میخوای تولید محتوا بکنی باید از دید یه آدم دغدغه مند به موضوع نگاه کنی، دقیقا کسی که میدونه چه مشکلاتی تو حوزه فعالیتش وجود داره و کاربراش دنبال چی هستن. این دید به تو کمک میکنه که کم کم از سردرگمی دربیای و بدونی قراره چیکار بکنی، از طرفی برای مخاطبات مشخص میشه که هدفت از گذاشتن محتوا چیه.

تداوم داشتن از تو یه آدم پیگیر میسازه و همین باعث میشه بیشتر تو چشم مخاطب بیای و کم کم مخاطبای اولیه ، مخاطبای دیگه ی تو رو جور کنن و بعد از یه مدت ببینی که افراد زیادی دورت جمع شدن و دارن بهت توجه میکنن.

در تولید محتوا و برند شدن از این طریق، حرف از ۲۴ ماه هست این یعنی باید حداقل دوسال روی حرفی که میزنی پافشاری بکنی و خسته نشی، البته اینم بگم که توی برندسازی حرف از دهه هست. یعنی حداقل ۱۰ سال باید صدای تو به گوش ادماییکه تو حوزه کاریت هستن و دنبال میکنن برسه تا باورت کنن و به عنوان متخصص قبولت کنن.

نوشتن به جای نسخه کپی بودن یکی از اصل های اهمیت تولید محتوا

وقتی میخوایم شروع کنیم به جای کپی کردن سایر روش ها و سبک های دیگه سعی کنیم خودمون باشیم این بهترین کاریه که میتونیم انجام بدیم. چون وقتی خودمون باشیم بهتر میتونیم از پس تولیدمحتوا کردن بربیایم و بهتر میدونیم که مسیر درست چیه.

البته تحلیل رقبا و افراد نامبر وان (منظورم آدمای سرشناسه!) مهمه اما اینکه هرقدمی اونا برمیدارن شما هم بردارین شما رو از خود واقعی تون کم کم دور میکنه و باعث میشه نتونین به مسیر درست هدایت بشین.

خلاصه اینکه برای موفقیت تو فضای دیجیتال نیاز دارین که هم سایت داشته باشین و هم شبکه اجتماعی. اگه یکیو قوی برین جلو و به دیگری اهمیت ندین ممکنه یه تیکه از پازل شما رو گم بکنه و کار رو براتون سخت کنه، خصوصا با وضع اینترنت و اتفاقات فیلترینگ حتما سایت رو کنار کارتون داشته باشین که مخاطبا سردرگم نشن.

سایت داشتن مثل داشتن خریدن یه دفتر در بهترین نقظه شهر میمونه و فعالیت در شبکه های اجتماعی مثل غرفه گرفتن در یه نمایشگاه بزرگه. اولی رو شما صاحبش هستین و دومی بالاخره یه روزی تموم میشه! پس سعی بکنین از پتانسیل شبکه های اجتماعی برای برند شدن خودتون و جذب ترافیک برای سایتتون استفاده کنین.

بیشتر مینویسم تا بیشتر بخونین

از این به بعد بیشتر براتون توی سایت مینویسم و خیلی ممنونم از پیگیری هایی که میکنین و محتواییکه منتشر میکنمو از خودتون میدونین. نزدیک بودن شما به محتوا و ارتباط تون با من باعث میشه تا هر روز بیشتر و بهتر دغدغه شما رو متوجه بشم و بیشتر بتونم کمک تون کنم تا مشکلات تون رو در زمینه دیجیتال مارکتینگ و رشد کسب و کار در این فضا حل کنم

پیشنهاد میکنم آموش های قبلی آکادمی دیجیتال مارکتینگ و بخش آموزش تولید محتوا رو حتما دنبال کنین که بهتون تو این زمینه خیلی کمک میکنه. برام بنویسین این مدت که توی خونه بودین و کرونا اومده چه کاری برای رشد کسب و کارتون کردین؟ چه مشکلاتی جلوی راه پیشرفت کسب و کارتون هست؟ برام کامنت کنین تا بیشتر باهم حرف بزنیم.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

42 نظر
Inline Feedbacks
View all comments