ایده های پولساز اینترنتی که برای شروع کسب و کار میتونیم ازشون کمک بگیریم

2

ایده های پولساز اینترنتی رو خیلی دوست دارم و خودم از کسایی هستم که همیشه اینجور ایده ها رو دنبال میکنم. تو این پست درباره ایده های پولساز اینترنتی میخوام صحبت کنم، در ادامه همراه باشید.

با وجود ویروس کرونا و دورکاری شدن خیلی از مراکز، این فرصت به وجود اومده تا ایده هایی رو دنبال کنین که از طریق اینترنت میتونه درآمدزایی کنه. بریم که ببینیم چه ایده هایی رو میتونیم عملیاتی کنیم :

فهرست مطالب

ایده اول : معلم خصوصی آنلاین

زمانی که ویروس کرونا همه گیر شد، با یه ابزار هوشمند هم میشه درس و کلاس رو دنبال کرد و بدون نیاز به حضور فیزیکی با معلم در ارتباط بود. اگه مهارتی دارین و میتونین دروس دبیرستان یا حتی دانشگاه رو به صورت خصوصی تدریس کنین، با استفاده از پلتفرم های برگزاری وبینار مثل ایسمینار و اسکای روم به صورت آنلاین تدریس کنین.

ایده دوم : فروش دوره‌ آموزشی

یکی دیگه از راه هایی که خیلی این روزا جواب میده و خواهان زیادی داره، فروش دوره های آموزشی مختلف هست. اگه مهارتی دارین، فقط کافیه تا مهارت خودتونو به ویدئوهای آموزشی تبدیل کنین. این کار نیاز داره تا یه سایت بزنین و سئو کنین یا داخل فرانش و مکتب خونه اکانت ایجاد کنین و بفروشین.

ایده سوم : تولید کننده محتوا

محتوا یعنی همین مقاله‌ ای که مشغول خوندنش هستید، پست‌ های اینستاگرام که چند دقیقه قبل داشتین لایک می‌کردین یا پادکستی که چند روز قبل به اون گوش کردین. اینجور محتواها به دست افرادی ساخته میشه که بهشون تولید کننده محتوا میگن. شما هم اگه مهارتی در نویسندگی، ترجمه، طراحی، ویرایش ویدئو و صدا دارین میتونین کار خودتونو شروع کنین.

ایده چهارم : طراحی لوگو

اگه به طراحی گرافیکی علاقه دارین، طراحی لوگو یکی از چیزایی هست که تو شرایط دورکاری خیلی خواهان داره. خصوصا کسب وکارهای اینترنتی که میخوان شروع به فعالیت کنن باید لوگویی رو داشته باشن که نماد کسب و کارشون باشه. البته توجه کنین که این کار نیاز به خلاقیت داره و باید خیلی تمرین کنین.

ایده پنجم : تولید قطعه و اشیاء با پرینتر سه‌ بعدی

پرینترهای سه‌ بعدی هر مدل و الگویی رو به صورت سه‌ بعدی چاپ می‌کنن و وقتی یه پرینتر سه‌ بعدی داشته باشین میتونین انواع اشیاء هنری، کاربردی یا حتی قطعات یدکی رو بسازین.

ایده های پولساز اینترنتیایده ششم : سبد گردانی بورس

سرمایه‌ گذاری در بازار بورس نیاز به اطلاعات به‌ روز، مهارت تحلیل بازار و استفاده از ابزارهای مختلف داره. خیلی از افرادی که قصد ورود به بورس دارن به دلیل نداشتن وقت کافی یا ناآشنا بودن به این بازار، حاضر نیستن خطرات اونو قبول کنن. به همین دلیل، افراد یا شرکت‌‌ هایی به عنوان سبد گردان این وظیفه رو برعهده گرفته‌ اند. یعنی اختیار خرید و فروش و مدیریت سهم‌ ها رو به فردی میدن که تجربه و تخصص بالایی داره.

اگه بورس ایران یا حتی بورس‌ های خارجی رو خوب درک میکنین و بلد هستین معاملات پرسود انجام بدین، ایده شغل سبد گردانی یکی از ایده های پولساز اینترنتی برای شماست.

ایده هفتم : عکاسی

عکاس‌ ها میگن هرکسی دکمه شاتر رو میزنه فکر می‌کنه عکاسه، راستش عکاسی حرفه‌ ای کار آسونی نیست. اگه می‌‌خواید عکاسی رو به عنوان یه راه کسب درآمد اینترنتی انتخاب کنین، کارهای زیادی میتونین انجام بدین. به این چند مورد توجه کنین:

  • عکاسی محصول برای فروشگاه‌ های اینترنتی و تولیدی‌ ها
  • عکاسی غذا برای رستوران‌ ها، کانون‌ های تبلیغاتی و …
  • عکاسی مدل لباس برای تولیدی‌ ها، طراحان لباس و …
  • عکاسی عروس
  • و…

تموم این موضوعات و کارها به یه عکاس حرفه‌ ای نیاز دارن. کافیه یه دوربین خوب تهیه کنین و شروع کنین به عکاسی، مطمئن باشین اگه عکس‌ های شما به اندازه کافی خوب باشه به سرعت درآمد مناسبی پیدا میکنین.

اینترنت هم یه بستر عالی برای نمایش نمونه‌ کارها و پیدا کردن مشتری‌های جدید است.

ایده هشتم : افیلیت مارکتینگ یا همکاری در فروش

افیلیت مارکتینگ یعنی کمک به فروش کالا یا خدمات دیگران برای گرفتن پورسانت؛ مثلاً شما توی سایت خودتون محصولات یه فروشگاه بزرگ مثل دیجی‌ کالا رو معرفی میکنین و با لینک اختصاصی که دارین کاربران رو به صفحه محصول هدایت میکنین، شما در ازای هر خریدی که این کاربران ارجاع داده شده انجام میدن پورسانتی دریافت میکنین.

شاید خرید در همون لحظه اتفاق نیوفته اما اگه کاربر در یه دوره زمانی کوتاه در آینده هم دوباره به سایت برگرده و خریدش رو تکمیل کنه بازهم پورسانت به شما تعلق میگیره. افیلیت مارکتینگ مناسب افرادی هست که سایتی پربازدید دارن و با نمایش تبلیغات محصولات یا تولید محتوای مرتبط میتونن کاربران رو به سایت فروشنده هدایت کنن.

درباره همکاری در فروش در دیجیتالیا مطالب خوبی نوشته شده که بخش ” آموزش کسب درآمد از اینترنت ” به شما کمک میکنه.

ایده نهم : گرافیست و تولید محتوای بصری

شاید تا قبل از این فکر میکردید گرافیست‌ ها حتماً باید در شرکتی هنری یا تبلیغاتی مشغول به کار بشن. در حال حاضر گرافیست‌ های فریلنسر زیادی هستن که در خانه مشغول طراحی محتوا برای چندین شرکت یا کارفرما هستن. اگه با طراحی به کمک فتوشاپ و طراحی وکتوری مثل ایلاستریتور آشنایی دارین میتونین پروژه‌ های طراحی و تولید محتوای بصری زیادی پیدا کنین و ازشون کسب درآمد کنید.

ایده دهم : منشی تلفنی

دورانی که منشی‌ ها فقط پشت در اتاق مدیران میزی برای خودشون داشتن تموم شده. حالا میتونین در هر جایی فقط با یه تلفن، گوشی موبایل و رایانه همون شغل رو داشته باشین؛ پلتفرم‌ های واسطه‌ ای هستن که امکان دورکاری رو برای منشی‌ ها و اپراتور های پشتیبانی تلفنی فراهم می‌ کنن و البته هرکسی به صورت مستقل و بدون نیاز به پلتفرم‌ های واسطه هم میتونه این ایده رو عملی کنه.

ایده یازدهم : طراحی یو آی و یو ایکس (UI/UX)

تجربه‎ ی کاربری (User Experience) یا به اختصار UX، شامل رفتارها، نگرش‌ها و احساسات یه کاربر درباره استفاده از یه محصول، سامانه یا سرویس خاصه. یعنی در تعامل انسان و رایانه، جنبه‌ های کاربردی و تجربه‌ های ارزشمند و معناداری برای کاربر وجود داره که به صورت عاطفی بر او اثر میزاره و احساسش رو تغییر میده.

کمی راحت تر براتون بگم…

تجربه کاربری بازخورد کاربر هنگام استفاده از محصولات یا خدمات شماست؛ کاربر وقتی از محصول شما استفاده می‎کنه، چه حسی داره و چه فکری ‌می‌کنه. مثلاً شما میتونین فرایند خرید رو طوری طراحی کنین که مشتری خیلی راضی باشه و دوباره برای خرید به سایت شما سر بزنه یا این که کاری کنین در وسط خرید از خریدش پشیمون بشه و دیگه به سایت شما وارد نشه. این مراحل و احساس رضایت یا هر حس دیگه ای که در اثر استفاده از محصول ایجاد میشه مربوط به تجربه کاربریه.

ایده های پولساز اینترنتی

ایده دوازدهم : ساخت اپلیکیشن موبایل

برنامه‌ نویسی یه شغل نسبتاً پرطرفدار و پرسوده اما به شرط اینکه تخصص و مهارت خودتون رو در مسیر درستی استفاده کنین. وقتی برنامه‌ نویسی بلد باشین یا میتونین برای شرکتی کار کنین و یا فریلنسری بشین که پروژه‌ قبول می‌کنه که حتی خودتون به صورت مستقل اپلیکیشن بسازین، کافیه یه ایده خوب داشته باشین و اونو عملی کنین.

ایده سیزدهم : وبلاگ نویسی

کسب درآمد از وبلاگ نویسی از اون دست کارهاییه که شاید چند سال مجبور باشین وقت و هزینه خودتون را روی ساختن وبلاگ بگذارین اما وقتی بازدید وبلاگ شما زیاد بشه درآمد خوبی رو داشته باشین. راه‌های کسب درآمد برای یه وبلاگ پربازدید زیاده : تبلیغات، رپورتاژ، بازاریابی پورسانتی، فروش محصولات و… چند راه اصلی کسب درآمد از وبلاگ‌ نویسی هست.

اگه دوست داری درباره وبلاگنویسی بیشتر بدونی، قبلا درباره ” وبلاگ نویسی حرفه ای ” مطلب نوشتم که میتونی بخونی.

خودم این روش رو خیلی میپسندم و واقعا بهش علاقه دارم

ایده چهاردهم : ساخت پادکست

همین حالا چند پادکست فارسی هستن که سفارش تبلیغات از شرکت‌ های بزرگ میگیرن. برای ساخت و انتشار پادکست فقط به تجهیزاتی مثل میکروفن خوب و بعد مهارت تدوین صدا نیاز دارین، یه موضوع جذاب و پرطرفدار مثل موسیقی، فوتبال یا داستان را انتخاب کنین و پادکست بسازین.

ایده پانزدهم : تحقیق اینترنتی

سرت برای جستجو و مطالعه درد می‌کنه؟ از تحقیق مداوم لذت می‌بری؟ صدها دانشجو و دانش‌آموز هستن که نیاز دارن تا کسی کارهای تحقیقاتی رو براشون انجام بده و به ازای انجامش، مبلغ پرداخت کنن. پس دست بکار شو!

ایده شانزدهم : ویرایشگر ویدئو

ویدئو از پرطرفدار ترین قالب‌ های محتوا در دنیاست. از ویدئو های کوتاه ۱۵ ثانیه‌ ای تا مستند های چند ساعته… تولید محتوای ویدئویی برای کسب‌ و کارها، فروشگاه‌ های اینترنتی و … یه نیاز ضروری شده و برای شروع این کار نیاز به یه رایانه با سخت‌ افزار قوی و تخصص در نرم‌ افزار های ادوبی پریمیر و افتر افکت دارین.

ایده هفدهم : طراحی رزومه

داشتن رزومه برای استخدام شدن، پذیرش گرفتن از دانشگاه، قبول پروژه یا هر جای دیگه ای که نیاز به معرفی خوب خود دارین ضروریه. نوشتن درست این درخواست به اندازه‌ ای حساس و مهمه که خیلی از افراد ترجیح میدن یه فرد خبره این کار رو انجام بده. وقتی پذیرش در یه دانشگاه خارجی قراره مسیر زندگی شما رو تعیین کنه، معلومه که داشتن یک کاور لتر (cover letter) نقش تعیین کننده داره.

نکاتی که باید در این درخواست‌ ها رعایت بشه رو میتونین با جستجو و حتی از تجربه‌ های افراد در انجمن‌ ها پیدا کنین. اگه شما هم تجربه این کار رو داشته باشین میتونین برای دیگران هم این کار رو انجام بدین و یه منبع کسب درآمد اینترنتی برای خودتون ایجاد کنین.

ایده هجدهم : خرید و فروش کتاب‌

کتاب‌ هایی که در خانه‌ ها تبدیل به دکور کتابخانه‌ ها میشن یا کتاب‌ های کمک درسی که هیچ وقت استفاده نمیشه رو میتونین بفروشین. میتونین کسب‌ و کاری راه بندازین و کتاب‌ های بی‌ استفاده رو به افرادی که نیاز دارن بفروشین. همین حالا هم استارتاپ‌ ها و افرادی هستن که این کار رو انجام میدن اما این بازار به اندازه‌ ای بزرگه که هنوز هم جای کار داره.

ترجمه از اون شغل‌ های دوست‌ داشتنیه که از قدیم بوده و با این که ابزار های ترجمه آنلاین زیاد شده اما همچنان از بین نرفته و به این زودی‌ ها هم از بین نمیره. اگه یه زبان دیگه بلد هستین مطمئن باشین افرادی هستن که نیاز دارن متن‌ ها، فایل‌ های صوتی، ویدئوها و حتی گفتگو های زنده رو برای اونها ترجمه کنین.

در دنیای تولید محتوا هم مترجم‌ های زیادی مشغول به کار هستن. اونها فقط با ترجمه و کمی تغییرات در متن، محتوای فارسی یا در سایر زبان‌ ها تولید می‌کنن.

ایده نوزدهم : تولید و فروش تیشرت‌ های طرح‌ دار

تیشرت‌ های طرح‌ دار همیشه برای قشر نوجوان و جوان جذاب بوده و هست. این طرح‌ ها میتونه تصویر کاراکتر های انمیمیشنی، سینمایی، چند کلمه یا جمله قصار یا هر چیز دیگه ای باشه که به نوعی مورد علاقه افراده.

اگه سرمایه کمی دارین میتونین خودتون دستگاه چاپ تهیه کنین و کار طراحی تا فروش را خودتون انجام بدین یا فقط واسطه‌ ای باشین برای فروش لباس‌ های طرح‌ دار که توسط سایر کسب‌ و کارها و افراد چاپ میشن.

ایده های پولساز اینترنتی

ایده بیستم : فروش محصولات دست ساز

یکی از مهمترین مزیت های اینترنت اینه که هزینه‌ های ارتباط فروشنده و مشتری رو کم کرد و حالا هرکسی میتونه با راه‌ اندازی یه پیج اینستاگرامی برای خودش کسب‌ و کار راه‌ اندازی کنه.

اگه تا قبل از این سازندگان صنایع دستی مجبور بودن دست‌ ساخته‌ های خودشون رو به واسطه‌ هایی در بازار بفروشن، حالا خودشون میتونن به صورت مستقیم با مشتریان ارتباط بگیرن و بدون هیچ واسطه‌ ای محصولاتشون رو بفروشن.

اگه هنرمندی هستین که محصولات دست‌ ساز تولید می‌کنه بدون شک میتونین اونها رو در مارکت‌ پلیس‌ هایی مثل دیجی‌کالا، سایت اینترنتی خودتون یا شبکه‌ های اجتماعی بفروشین.

ایده بیست و یکم : فروشگاه اینترنتی

تقریباً هیچ چیزی نیست که نشه از طریق اینترنت قروخت؛ دوست دارین فروشنده بشین اما به این فکر میکنین که چطور میشه بدون اجاره مغازه، هزینه‌ ها و دویدن دنبال مجوز ها فروشگاه اینترنتی راه انداخت؟! راه انداختن یه فروشگاه اینترنتی با وردپرس کار اونقدرا سختی نیست!

ایده بیست و دوم : گویندگی صدا

صدای خوبی دارین؟ پس چرا گویندگی نمی کنین؟ کلی فیلم، ویدئو و انیمیشن هر روز تولید میشه که نیاز به گوینده دارن. البته که نیاز نیست صدایی مثل دو بلور های حرفه‌ ای سینما و تلویزیون داشته باشین؛ صدای خوب و نه در حد عالی یا منحصر به فرد، داشتن فن بیان و لحن خوب برای گویندگی صدا کافیه.

گوینده‌ ها میتونن به تنهایی روی تبلیغات صداگذاری کنن یا به صورت تیمی در استودیو های دوبله کار کنن.

ایده بیست و سوم : اپراتور درج محتوا

ایده‌ های قبلی که درباره تولید محتوا گفتم، نیاز به تحقیق و مطالعه و خلاقیت دائمی دارن اما اگه دنبال کاری روتین هستید میتونین یه اپراتور درج محتوا بشین. اپراتور های درج محتوا کارهایی مثل افزودن محصول به فروشگاه اینترنتی رو انجام میدن. تموم این کارها طبق استاندارهایی مشخص و به شکل مداوم انجام میشه و اکثر شرکت‌ ها ترجیح میدن این کارها رو به فریلنسرها برون سپاری کنن.

ایده بیست و چهارم : ویراستاری متن، پایان‌نامه، مقاله

هیچ متنی پیدا نمیشه که نیاز به ویرایش نداشته باشه! از یه مقاله مثل همینی که الان دارین میخونین تا پایان‌نامه‌ ها و مقاله‌ های آکادمیک همه نیاز به ویراستاری دارن! اگه سرتون برای خوندن و نوشتن درد می‌کنه این یه شغل پولساز و ایده‌آل برای شماست. مثل ایده‌ ها و شغل‌ های قبلی، به صورت دورکاری و پروژه‌ ای هم میتونین این کار رو انجام بدین.

ایده بیست و پنجم : دراپ شیپینگ

یکی دیگه از ایده های پولساز اینترنتی دراپ شیپینگ هست. د‌راپ شیپینگ‌ یه روش خرد‌ه‌ فروشیه که کالا مستقیماً از انبار تامین‌ کنند‌ه و نه انبار خرد‌ه‌ فروش برای خرید‌ار ارسال میشه. د‌ر این روش نیاز به سرمایه نیست و علاوه بر این، ریسک شما رو به حد‌اقل میرسوند، چون تا زمان به فروش رفتن محصول نیاز به خرید‌ اون ندارین. شما محصولات رو با قیمت عمد‌ه‌ فروشی می‌خرید‌ و قیمت‌ های خرد‌ه‌ فروشی خودتون رو اعمال میکنین. به این ترتیب که :

  1. اول محصولات د‌لخواه خود‌ رو لیست میکنین
  2. محصولات خود‌ را روی وب‌ سایت‌ های حراجی قرار بدید
  3. بعد‌ از فروش، پول‌ ها رو جمع آوری کنید
  4. محل سفارش رو از طریق سایتی که د‌ر اختیار شما گذاشته شد‌ه، برای شرکت میفرستین. اختلاف پولی که شما روی محصول کشیدین از هزینه اصلی = سود شما
  5. د‌ر نهایت محصول به‌ طور مستقیم به د‌ست مشتریان‌ میرسه
  6. فروش مجد‌د‌ = سود‌ بیشتر

د‌ر معاملات خرید‌ و فروشی که واسطه‌ای نباشد‌ و فقط صاحب فروشگاه و توزیع‌ کنند‌ه محصولات د‌ر فروش نقش د‌اشته باشن، حاشیه سود‌ عملیاتی کارآفرین بیشتر میشه. هنگامی که شما برای یه بار با شرکت‌ های توزیع‌ کنند‌ه به توافق می‌رسین، شرکت رسید‌گی به مراحل انجام شد‌ن ارسال، برگشت (بازد‌ه) و صد‌ور فاکتور محصول رو بر‌عهد‌ه میگیره.


تو این پست سعی کردم تا شما رو با ایده های پولساز اینترنتی آشنا کنم. اگه ایده های پولساز اینترنتی دیگه ای میشناسین توی کامنت ها برام بزارین.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

2 نظر
Inline Feedbacks
View all comments