پرداخت ارزی تراپی ؛ اندر حکایات وبسایت های پرداخت ارزی و پشتیبانی آنها
پرداخت ارزی تراپی و مشکلات آن! چند سالی میشود که وبسایت های پرداخت ارزی واسط، کارانتقال وجه و تبادلات ارزی را بسیار راحت کرده اند. اما در این میان وبسایت هایی نیز وجود دارند که از اعتماد کاربران خود سوء استفاده می کنند. در ادامه با آی تی من همراه باشید.
دیروز به درخواست یکی از دوستان، به بررسی یکی از وبسایت های خدمات ارزی پرداختیم . این وبسایت که ظاهرا از انجمن صنفی کسب وکار های اینترنتی هم مجوز دریافت کرده است اما برای ارائه پشتیبانی از کاربرانش درخواست های نامعقول و عجیبی را دارد.
فهرست مطالب
بررسی وب سایت تراپی
تراپی که با trapay.ir در دسترس است، اقدام به ارائه خدمات ارزی همچون : ویزا/مستر کارت، پی پال، پرفکت مانی و وب مانی می کند. اما از دید فنی بخواهیم این وبسایت را بررسی کنیم باتوجه به فعالیت سایت متوجه None ssl می شویم .
بله درست فهمیدید! این وبسایت دارای https نیست و این به این معناست که تمامی دیتای تبادلی میان کلاینت و سرور این سایت بدون رمزنگاری و امنیت کافی ردوبدل می شود. خب بدون هیچ معطلی و بدون بررسی موارد دیگر به سراغ بحث اصلی می رویم :
پرداخت ارزی تراپی و بررسی پشتیبانی تلگرامی آنها
اکثروبسایت های ارائه دهنده خدمات ، خصوصا از نوع آنلاین برای پشتیبانی و احراز هویت کاربران خود از بسترو سیستم خدمات سایت خود استفاده کرده و ازشبکه های اجتماعی برای پشتیبانی مباحث متفرقه بهره می برند.
اما تراپی کمی پا را فراتر گذاشته و با گرفتن اطلاعات خصوصی نظیر : اطلاعات کارت ملی ، کاربانکی ، و حتی سلفی با کارت ملی برای احراز هویت شخص درصدد ارائه خدمات بهتر به مشتریان خوداست! درصورتیکه نمی داند یک سایت خدمات ارزی چه نیازی به شخصی ترین اطلاعات مشتریان خود دارد ؟ مگر نه اینکه فقط یک سیستم ارائه خدمات ارزی بیش نیست؟
نکته جالب اینجاست که این وبسایت در انجمن صنفی کسب وکارهای اینترنتی به این آدرس ثبت شده و از سال ۱۳۹۰ فعالیت داشته است. حال این سوال پیش می آید که چنین وبسایتی با پشتیبانی درتلگرام و درخواست اطلاعات محرمانه دربستر یک شبکه اجتماعی بیگانه، چرا کسی پاسخگوی این موضوع نیست ؟
نظرشما درباره تراپی چیست ؟ آیا با این روند امکان شکایت از تراپی وجود دارد؟ منتظرنظرات شما هستم.