هزینه نگه داری سئو سایت دیگه چیه؟ چرا نباید اینطور هزینه ها رو بدیم؟

0

هزینه نگه داری سئو سایت یکی از چیزایی هست که هنوز دارم میبینم. اما واقعا هزینه نگه داری سئو سایت چی هست و چرا نباید اینجور هزینه ها رو بکنیم؟ در این مقاله از رشد کسب و کار با من همراه باش.

اگه سایت داشته باشی و بخوای سئو کنی، حتما با شرکت و افراد متخصص مختلفی در این زمینه صحبت کردی و پس از کلی بحث به واژه هزینه نگه داری سئو برخورد کردی و برات سوال شده که این هزینه برای چی هست؟ و برای چی گرفته میشه؟

هزینه نگه داری سئو دقیقا چیه؟

این هزینه درواقع بعد از انجام سئوی سایت به صورت ماهیانه و یا گاها به صورت دوره ی ۶ ماهه یا ۱ ساله از مدیر سایت دریافت میشه و شامل موارد زیر میشه :

  • بک لینک های اجاره ای
  • رپورتاژ در سایت های پربازدید
  • تولید محتوا (اگه انجام بشه!!!)
  • سئوی داخلی مطالب و صفحات

در مطلب فرق بک لینک با رپورتاژ درباره تفاوت این دو باهم صحبت کردم که میتونی مفصل بخونی.

از نظر گوگل، استفاده از بک لینک های خریداری شده و رپورتاژ آگهی هایی که در سایت های دیگه بابت اونها پول پرداخت شده جرم هست و این کار باعث میشه تا گوگل سایت شما رو از نتایج به مرور حذف کنه.

البته استفاده از رپورتاژ در سایت های پربازدید، درصورتیکه به اندازه و درست استفاده بشه نه تنها مضر نیست بلکه باعث میشه تا سایت رشد خیلی خوبی بکنه. بهترین راه برای ظاهر شدن در نتایج گوگل، استفاده از روش های طبیعی مثل سیگنال اجتماعی، سئوی داخلی و موارد مشابه هست.

به جای هزینه نگه داری سئو ، تولید محتوا بهتر نیست؟

قطعا تولید محتوا به رشد بیشتر جایگاه شما در گوگل و موتورهای جستجو کمک میکنه. گوگل دنبال محتوای ناب و درست حسابی هست. به جای اینکه دنبال هزینه نگه داری سئو خودت باشی، دنبال تولیدمحتوای درجه یک و کاربردی توی وبلاگ سایتت باش که بهترین کار هست.

توی بخش آموزش تولید محتوا به طور کامل و تخصصی درباره نحوه تولیدمحتوای اصولی برات نوشتم که بهت خیلی تو این زمینه کمک میکنه.

هزینه نگه داری سئوآیا واقعا نیاز به هزینه نگه داری سئو داریم؟

بیشتر هزینه های سئو بر اساس کلمات کلیدی هست و این یعنی فاجعه ! وقتی مشتری زنگ میزنه و میگه میخوام با کلمه ” خرید لوازم آرایشی ” بیام لینک یک گوگل! تازه کار من شروع میشه… اینکه سایت شما با چه کلماتی باید توی گوگل بالا باشه رو باید سئوکار یا تیم سئو برای شما تعیین کنه و این کار شما نیست!

کلمه های پررقابت اما با سرچ کم، دردسریست که این روزها خیلی به جون کسب و کارهای اینترنتی افتاده به طوریکه مدیر کسب و کار حاضره تا چندین میلیون یا حتی چند صد میلیون هزینه کنه تا توی یه کلمه پررقابتی مثل ” خرید بلیت هواپیما ” بیاد بالا اما حاضر نیست توی کلمه دیگه ای بالا باشه! تنها استدلالش هم اینه که رقبامو میتونم کنار بزنم!

اگه به صورت مداوم روی تولید محتوا و تکنیک های طبیعی سئو کاربشه، واقعا نیازی به هزینه نگه داری سئو و حتی هزینه های دیگه ندارید.

قابل توجه دوستانیکه میگن ” چرا به هزینه نگه داری سئو ” ایراد میگیری؟ اگه به معنای واقعی سئوکار باشی، به جای اینجور هزینه ها، قرارداد تولیدمحتوا میبندی یا مشاوره ی تولیدمحتوای اصولی میدی!

درباره سئو بر اساس کلمه کلیدی تو این مقاله توضیح دادم که چه اتفاقی روی سایت میوفته و چرا نباید روی تک کلمه زوم داشته باشیم.

سئوی طبیعی یا کلاه خاکستری گاها سیاه!

وقتی زوم سئوکار روی یک کلمه ی پررقابت باشه، باعث میشه تا از تکنیک های کلاه سیاه مثل خرید بیش از حد بک لینک و رپورتاژ برای بالا آوردن کلمه شما توی گوگل استفاده کنه و همین باعث میشه تا به صورت مقطعی سایت در کلمه مد نظر رشد کنه و حتی یه فروش مقطعی هم بده اما…. مصیبت زمانی شروع میشه که بعد از یک الی دوماه سایت به طور کامل از نتایج حذف میشه و از پنالتی درآوردنش (پنالتی یه جور بلاکی از سمت گوگل هست) با کرام الکاتبین هست!

راه حلت چیه؟

چند تا راه حل برای اینکه سئوی شما به صورت اصلی بیاد بالا هست :

  • سپردن سئو به یه سئوکار و یه تیم سئوی حرفه ای
  • بالا بردن دانش توی این زمینه ( با مراجعه به آموزش سئو میتونی دانشت رو در این زمینه بالاتر ببری)

قبل از شروع هرکاری باید از اشتباهاتی که ممکنه تو کارت رخ بده باخبر باشی، سئو هم مستثنی نیست و اشتباهات سئو بهت کمک میکنه تا این اشتباهات رایج رو بشناسی و سمتشون نری!

اما راه حل های دیگه ای هم وجود داره که میتونه از سمت شما پیگیری بشه:

 تولید محتوا برای سایت

محتوا پادشاهه و بدون محتوا چیزی برای بهینه سازی موتورهای جستجو وجود نداره. اما توجه داشته باشین ما محتوا رو برای موتورهای جستجو تولید و بهینه سازی نمیکنیم و بلکه هدف در سئو و تولید محتوا رضایت کاربره.

اگه وب سایت شما مرتب مطالب بی کیفیت تولید کنه، مطمئن باشین که با این روش به رضایت کاربران دست پیدا نمیکنید و گوگل نیز با مانیتور رفتار کاربران میتونه رضایت اونا رو از صفحات وب بسنجه.

توجه داشته باشین محتوایی با ارزشه که اورجینال و منحصر به فرد باشه. کپی کردن محتوا از وب سایت های دیگه باعث میشه تا اعتبار سایت شما در گوگل پایین بیاد.

موضوع تولید محتوا

برای تولید محتوا از کجا شروع کنیم؟ کار سختی نیست خودتونو جای مشتری و کاربر خودتون بگذارین. مشتری یا کاربر چی سرچ میکنه تا به شما برسه؟ درباره همون تولید محتوا کنید. در ضمن کاربر دنبال ارزش پیشنهادی و رفع مشکلات خودشه، اگه شما بتونین توی محتوای خودتون به این نیاز پاسخ بدید قطعا شما برنده هستید!

توی بخش آموزش تولید محتوا به طور کامل و تخصصی درباره نحوه تولید محتوای اصولی برات نوشتم که بهت خیلی تو این زمینه کمک میکنه.

یافتن کلمات کلیدی مرتبط با سایت

شاید شما زیاد درباره کلمات کلیدی مرتبط با کسب و کار خود آگاهی نداشته باشین. شما میتونین با کمک ابزارهایی مثل Google Trends و Google Keyword Planner به اونها دست پیدا کنین. توجه داشته باشین که علاوه بر کلمات کلیدی استفاده از مترادف های اونا هم میتونه بسیار مفید باشه.

چون کاربران ممکنه با کلمات متفاوتی موضوع یکسانی رو جستجو بکنن و علاوه بر این گوگل کلمات مترادف رو نیز درک میکنه. همه این ها باعث میشه که محتوای شما شانس بیشتری برای دیده شدن توسط کاربر داشته باشه.

اما زیاده روی (یا به اصطلاح بهینه سازی بیش از حد) در استفاده از کلمات کلیدی نباید داشته باشین. محتوا باید برای مخاطب باشه و نه موتورهای جستجو، بنابراین استفاده از کلمات کلیدی باید طبیعی بوده و با معنا باشه.

هزینه نگه داری سئوحجم و دفعات پست گذاری

این مورد به نوع وب سایت شما بستگی داره، من تصور می کنم که شما یه وب سایت شرکتی یا فروشگاه اینترنتی دارین. برای این نوع وب سایت ها بهتره دو تا سه مقاله در هفته یا حداقل یه مقاله بلند در ماه تولید بشه. اگه وب سایت شما خبری یا مجله اینترنتی هست، مسلما شما به پست گذاری روزانه نیاز دارین چون ساختار سایت خبری مجله ای اینطوری هست.

اما حجم محتوا چقدر باشه؟ بهتره که مقاله شما کمتر از ۱۰۰۰ کلمه نباشه. با این حال پیشنهاد میشه که معمولا یه مقاله بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ کلمه باشه. توجه داشته باشین این اعداد برای راهنمایی شما گفته میشه و گرنه کم شدن تعداد کلمات مقاله در سئو تاثیر منفی نمیزاره.

تنوع محتوایی

تولید محتوا تنها به ایجاد مقالات متنی محدود نمیشه. بهتره که در مقالات متنی خود از تصاویر مناسب و اورجینال استفاده کنین. علاوه بر این شما میتونین اینفوگرافیک یا ویدئو نیز تولید کنین. هرکدوم از انواع محتوا قدرت مخصوص به خودشونو دارن. اما باید در همه اونا اصول کیفیت، سئو و بهینه سازی رو رعایت کنین.

بک لینک سازی

دنیای وب با لینک معنا پیدا میکنه و وب سایت ها شبکه ایی از لینک ها هستن. در واقع موتور های جستجو یه وب سایت رو از طریق لینک هایی که به اون ایجاد شده یافته و اعتبار سنجی میکنن. لینک هایی که به یه سایت (از سایت های دیگر) وارد میشه رو بک لینک میگن. هر بک لینک حکم رای و تایید از یه وب سایت دیگه برای سایت شماست.

به طور طبیعی زمانی که محتوای وب سایت شما با ارزش باشه سایر سایت ها به اون لینک خواهند داد. اما در رقابت های سئو شما نیز اقدام به ساخت بک لینک میکنین، شما میتونین لینک وب سایت خود رو در فروم ها، انجمن ها و وبلاگ ها قرار بدید.

چند نکته در لینک سازی برای وب سایت شما اهمیت داره:

  • اصفحه و سایتی که در آن لینک سایت را قرار میدید باید از نظر موضوعی مرتبط باشه
  • لینک سازی تا جایی که میشه طبیعی باشه و از تمرکز بیش از حد روی یه موضوع پرهیز باید بکنید.

تبلیغات اینترنتی مرتبط

سئو یکی از روش های بازاریابی اینترنتی به حساب میاد، روش های بازاریابی به طور ترکیبی بهتر و با قدرت تر عمل میکنن. برای همین بهتره که سایت خودتونو در شبکه تبلیغات و سایت های پربازدید مرتبط با کار خودتون تبلیغ کنین. این تبلیغات میتونه در فواصل خاصی مثلا در ابتدای ایجاد سایت یا در نزدیکی مناسبت هایی که با کسب و کار شما در ارتباط هستن انجام بشه.

برای تبلیغات راه های مختلفی دارید:

  • ایمیل
  • اس ام اس
  • گوگل ادوردز
  • تبلیغات کلیکی
  • قرار دادن آگهی و بنر در سایت های دیگه
  • و هر روش دیگه ای که کمک میکنه تا سایت شما بازدید کننده بگیره…

شبکه های اجتماعی

شبکه های اجتماعی با تعداد کاربر بالا و زمان زیادی که هر کاربر  در اون صرف میکنه، جای خوبی برای تبلیغ کسب و کار شما هست. از طرف دیگه موتور های جستجو جذابیت برند شما رو در شبکه های اجتماعی درک میکنه و این سیگنالی هست برای رتبه بندی بهتر سایت در موتورهای جستجو.

بنابراین اگر کسب و کار شما در شبکه های اجتماعی صفحه یا کانالی نداره پیشنهاد می کنم که هر چه سریع صفحات ضروری خودتونو ایجاد کنین. لازمه که شما برای شبکه های اجتماعی هم تولید محتوا کرده یا محتوای وب سایت خود رو در آنها تبلیغ کنید.

کاری کنید که کاربران محتوای شما رو لایک کنن و همچنین بر روی لینک های سایت شما کلیک کنن تا ترافیک بیشتری به سایت شما هدایت بشه. بنابراین در یه فاصله و زمان بندی مناسب سعی کنین همیشه در فضای شبکه های مجازی حضور داشته و با کاربران خود ارتباط بر قرار کنین.


درباره هزینه نگه داری سئو سایت نظر شما چیست؟ آیا باید برای هزینه نگه داری سئو سایت کار دیگه ای انجام داد؟ نظر خودتونو برام کامنت کنین.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

0 نظر
Inline Feedbacks
View all comments