اصول مهمان نوازی و قوانین میزبان برای مهمان ها!

0

اصول مهمان نوازی و قوانین میزبانی برای پذیرایی از مهمان ها چیزی هست که همیشه در مقام میزبان و مهمان شاهدش هستیم. تو این یادداشت از رشد کسب و کار باهام همراه باش.

حرف‌ هاییکه به زبون میاریم، استاندارد هاییکه رعایت میکنیم و نوع تعاملاتی که برای ما مجاز هست، همگی به میزبان‌ ما بستگی داره. شما در یک مهمانی شام حضور دارین و اگه میخواین بازهم در آینده، به گرمی از شما استقبال بشه، باید از رسم و رسوم اون  مهمانی آگاهی کامل و کافی رو داشته باشین.

از طرف دیگه، اگه شما بر اجرای قوانینی اصرار داشته باشین که با حساسیت‌ ها و استاندارد های کسانی که خودتون دعوتشون کردین هماهنگ نباشه، اگه آنها دیگه به مهمانی شما نیان، نباید از تصمیمشون تعجب کنین! همه چیز با درک این نکته شروع میشه که چه کسی داره به عنوان میزبان، ایفای نقش میکنه؟ ممکنه اون میزبان شما باشین!

اصول مهمان نوازیاصول مهمان نوازی در بیزینس

مثال قوانین میزبان و مهمان نوازی مثل رابطه مشتری و کسب و کار میمونه و هیچ تفاوتی باهم دیگه ندارن. همیشه گفتن ببینید نیاز مشتری تون چیه و براساس اون نیازش رو برطرف کنین… یا گفتن اگه مشتری ناراضی داشتین، سعی کنین با ارائه دادن خدمات مناسب رضایت مشتری رو به دست بیارین.

اما اگه قوانین میزبان (قوانین کسب و کار شما) درست و حسابی وضع نشده باشه، مشتری میتونه از خدمات شما سوء استفاده بکنه! دسته ای از مشتریان داریم به اسم ” مشتریان همیشه ناراضی ” که هرچقدر هرکاری براشون انجام بدی بازم ناراضی هستن. اینجور مشتریا دنبال خدمات گرفتن روی چهارچوب نیستن و همیشه حس “کندن” دارن!

این یعنی دنبال یه آتو ازت هستن یا اصن خدمات خوب تو رو نادیده میگیرن تا بیشتر از پولی که دادن (در برخی موارد چندین برابر پول ناقابل و ناارزشی که به بیزینست دادن) ازت خدمات بگیرن! اینجور مهمان های ناخوانده و پررو را باید با قوانین میزبانی (قوانینی که باعث بشه جلوی هرگونه سوء استفاده رو بگیری) از دعوت به کسب و کارت و استفاده از خدمات جلوگیری کنی.


تا حالا شده گیر چنین مشتریانی بیوفتی؟ رفتارت نسبت به آنها چی بوده؟ برام کامنت کن.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

0 نظر
Inline Feedbacks
View all comments