جلوگیری از کار بیش از حد در دورکاری ؛ چطور با هم تیمی های خودمون رفتار کنیم؟

0

جلوگیری از کار بیش از حد در دورکاری یکی از آرزوی مدیران فهمیده هر سازمانی یا تیمی هست. به این موضوع خیلی باید توجه داشته باشین، تو این آموزش کسب و کار از رشد کسب و کار باهام همراه باشین.

در سال گذشته، مدیران کسب‌ و کارها با موج جدیدی از چالش‌ های بی‌ پایان مواجه شدن و به اجبار برای بقا، تداوم و انعطاف‌ پذیری محیط کار خود استراتژی‌ های مختلفی رو تعریف کردن. یکی از مهم ترین‌ چالش‌ های به وجود آمده در سال گذشته، اطمینان از انجام صحیح کارها توسط هم تیمی ها در محیط خانه بود که این موضوع میتونه برای هر دو طرف نگرانی‌ هایی مثل کار بیش از حد رو به وجود بیاره.

اگرچه کار از راه دور مفهوم جدیدی نیست، اما شیوع ویروس کرونا طولانی‌ ترین زمان دورکاری رو برای بسیاری از کسب‌ و کارها به وجود آورده. در حالیکه هم تیمی ها، کارهای خودشونو در محیط خانه انجام میدن، ممکنه نتونه برنامه کاری روزانه خودشونو به خوبی تنظیم کنن.

با توجه به اینکه روند دورکاری برای مدتی ادامه خواهد داشت و برخی شرکت‌ ها این شیوه کار رو به صورت دائمی قرار هست ادامه بدن، مسئله بسیار مهم اینه که شرکت‌ ها برای هم تیمی ها خود استراتژی‌ های پشتیبانی مشخص کنن تا تعادل بین زندگی و کار آنها در محیط خانه فراهم بشه و هم تیمی ها در ساعات کاری خودشون فشار زیادی رو محتمل نشن

چه خطری تهدید میکنه؟

جلوگیری از کار بیش از حد در دورکاریاحساس فشار بیش از حد در محل کار، تاثیر زیادی روی سلامت ذهنی و جسمی فرد خواهد داشت. اما باید این نکته مهم رو در نظر گرفت که انجام دادن کار بیش از حد تنها برای هم تیمی ها مضر نبوده و به سرعت میتونه به مشکلی همگانی نیز تبدیل بشه، زیرا فرسودگی شغلی تاثیر شدیدی روی بهره‌ وری کل کسب‌ و کار خواهد داشت.

همچنین از آنجایی که احساس فشار بیش از حد، میزان انرژی هم تیمی ها رو کاهش میده، احتمال داره که انگیزه آنها هم برای انجام کارها کاهش پیدا کنه. برای بعضی مشاغل دیگه استرس ناشی از کار بیش از حد می‌تواند منجر به بیماری و غیبت هم تیمی ها بشه. بنابراین با وجود ادامه فرآیند دورکاری، اطمینان از وجود برنامه‌های کاری متعادل برای هم تیمی ها از سوی مدیران یه جز ضروری محسوب میشه.

برقراری ارتباط بین هم تیمی ها نکته‌ ای کلیدی به حساب میاد

برای مدیریت وضعیت به وجود آمده و کمک به سلامت هم تیمی ها روش‌ هایی وجود داره. مثلا استفاده از ابزارهای مناسب مانند پلفترم‌ های مدیریت کارهای مشارکتی تاثیر مستقیمی بر رضایت، عملکرد و بهره‌ وری هم تیمی ها داره. این پلتفرم‌ ها برای کمک به مدیریت کارهای روزمره هم تیمی ها طراحی شدن.

استفاده از این پلتفرم‌ ها باعث میشه تموم هم تیمی ها برای انجام کارهای خود در یه صفحه مشخص حضور داشته باشن و با برقراری ارتباط بین‌ آنها، به جلوگیری از احساس انزوا کمک میشه تا هم تیمی ها بیشتر حس محیط کار رو داشته باشن. هم تیمی ها با استفاده از پلتفرم در دسترس خود باید انعطاف‌ پذیری موجود در کار رو احساس کنن و با پایان یافتن ساعت کاری، فعالیت خودشونو متوقف کنن.

جلوگیری از کار بیش از حد در دورکاریجلوگیری از کار بیش از حد در دورکاری با حفظ حجم کاری متعادل

با توجه به این موضوع که آینده رو نمیشه پیش‌ بینی کرد و ممکنه روند دورکاری تا مدت‌ ها ادامه پیدا کنه، سازمان‌ ها باید از محافظت از هم تیمی ها خود در برابر چالش‌ های ذهنی و جسمی ناشی از انجام کارهای طاقت‌ فرسا، اطمینان حاصل کنن. با استفاده از فناوری‌ هایی که میتونن ارتباط و همکاری بین هم تیمی ها رو آسون تر کنن، خطرات مربوط به فشار کاری هم تیمی ها رو تهدید نخواهد کرد.


جلوگیری از کار بیش از حد در دورکاری یکی از معضل های تیم ها و کسب وکارهای ایرانی به حساب میاد. چقدر شما با این مشکل دست و پنجه نرم میکنین؟ برام کامنت کنین.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

0 نظر
Inline Feedbacks
View all comments