پاتوق ۲ کرمان به میزبانی شرکت موازی برگزار شد
پاتوق ۲ کرمان به همت تیم برگزاری پاتوق کرمان و شرکت موازی برگزار شد.
پاتوق ۲ کرمان با استقبال خوب فعالین و علاقه مندان اکوسیستم استارتاپی کرمان با هدف گسترش و پیدا کردن استعدادها برگزار گردید. این پاتوق نیز مانند پاتوق ۱ کرمان توانست با استقبال بسیار خوبی رو به رو شود. همان طور که می دانید برگزاری دورهمی در شهرهای دیگر به وسیله تیم برگزاری آن شهر است.
امیدوارم در آینده ای نزدیک شاهد برگزاری پاتوق در تمامی شهرهای ایران باشم و همه شهرها بتوانند از پتانسیل خوب شبکه سازی و انتقال دانش بهره بگیرند. سعی تیم برگزاری پاتوق بر اینست که بتواند بستری را فراهم کند که بیشتر بهره را برای علاقه مندان و آینده سازان ایران عزیز داشته باشد.
علاقه مندی اکوسیستم در پاتوق ۲ کرمان
شاید مهم ترین اصلی که در پاتوق کرمان توانست موفق باشد، علاقه مندی اکوسیستم به برگزاری چنین دورهمی هایی بود. اشتیاق به برقراری شبکه با سایر افراد فعال اکوسیستم، آشنایی با فرصت های موجود و بهره مندی از تجربه کسانیکه درمسیر صحیح هستند از فاکتور های خوب کرمانی های فعال است.
پاتوق ۲ کرمان و شروع یک اتفاق
اکوسیستم استارتاپی کرمان نسبت به سایر شهر ها نوپا به حساب می آید و نیازمند تغییراتی برای رشد و شکوفایی استارتاپ های این استان است. تیم برگزاری پاتوق برای شروع یک اتفاق خوب برای کرمان درحال برنامه ریزی است…
در پاتوق کرمان چندین تجربه خوب به دست آمده که توصیه می کنم حتما شما هم رعایت کنید تا به موفقیت برسید.
۱) مفید بودن ایده ی خود را شرح دهید
استارتاپ شما یک مسئله را حل میکند. عالیه! هدفی که شما در ذهن دارید چقدر قابل دسترسی به مردم جامعه ی امروزی ما است؟ چرا هیچکس دیگری راه حل پیشنهادی شما را ارائه نکرده است ؟
پاسخ به این سوالات عمیق باعث میشود که ایده ی شما متقاعد کننده باشد و به کارشناسان اطمینان دهد که شما کارها را سهل و ساده نمیگیرید. شما باید تا می توانید به سوالات مربوط به ایده خود فکر کنید و برای آن ها بهترین جواب ها را پیدا کنید.
۲) از خلاصه هایتان فراتر بروید
خلاصه ها می توانند یک نقطه شروع خوب برای ارزیابی توسط کاربران باشد. اما امکان اینکه کسی بخواهد ایده ی شما را فقط با یک توضیح خلاصه تصدیق کند بسیار کم است.
یکی از راه های عمیق تر شدن در مورد روابط بین فروشنده و مشتری این است که جلساتی را با کاربرانتان برگزار کنید و وسیله ای برای ارتباط با آنها مانند یک خبرنامه اینترنتی ایجاد کنید.
۳) بازار هدف خود را تخمین بزنید
انجام محاسبات برای تخمین زدن اندازه ی کسب و کارتان کاری ساده است و میتوانید با اطلاعاتی که در جامعه و بصورت عمومی وجود دارد این کار را انجام دهید.
وقت بگذارید و با جمع آوری اطلاعات محاسبه کنید که چه مقدار کاربر به صورت واقعی می توانید جذب کنید. یک تمرین کوچک در این زمینه به شما کمک می کند توضیح دقیقی از کاربران بدست آورید.
۴) رقبای خود را تخریب نکنید
در وهله اول رقبای شما محصولی مشخص و تعدادی مشتری ثابت دارند که شما ندارید. ضمنا طبق قانون میانگین آنها کاملا هم احمق نیستند. شما می توانید ایرادهای آنها را نقد و بررسی کنید ولی نباید فعالیت های صحیحشان را نادیده بگیرید. همچنین تیم هایی که فکر می کنند رقیبی ندارند باید بدانند که رقبای آنها فقط کسانی نیستند که محصول یا سرویسی مشترک داشته باشند.
اینگونه دورهمی ها نیاز به حمایت همه جانبه هم از سوی علاقه مندان و هم از سوی شرکت ها و نهادهاییست که می توانند به نحوی تاثیرگذار باشند. در صفحه پوشش خبری می توانید گزارش سایر رویدادها و نمایشگاه ها را بخوانید.
نظر شما درباره برگزاری دورهمی پاتوق چیست؟ چه چیزهایی میتواند به بهتر شدن آن کمک کند؟