دنیای وب و فناوری
تیم برزیلی با نام شبکه جهانی وب (World Wide Web)، دنیای وب را اختراع کرد. پیش از این، مفهوم ارتباط اینترنتی فقط به ارسال و دریافت اطلاعات به صورت مستقیم از کاربر به کاربر دیگر منوط بود، مانند ارسال ایمیل.
ظهور دنیای وب
با ظهور دنیای وب، فضایی ایجاد شد که کاربران در آن اطلاعات و دادههای خود را قرار میدادن و این فضاها به فضاهای کوچکتری به نام صفحات تقسیم میشدن که هر صفحه دارای یک آدرس منحصر به فرد بود.
کاربران امکان داشتن با تایپ آدرس در برنامههای مرورگری مانند اینترنتاکسپلورر، این صفحات را مشاهده کرده و از محتوای آنها برای خود استفاده کنن.
این فضا که به طور طبیعی رشد پیدا کرد، به شکل دنیای وب امروزی درآمده است که از مجموعه وبسایتها، وبلاگها، اپلیکیشنها، تلفنهای هوشمند، دستگاههای مجهز به اینترنت اشیاء و سایر تکنولوژیهای مرتبط تشکیل شده است.
دنیای وب و فناوری، جاییکه بهم تنیدگی رخ میده…
همونطور که بالاتر هم گفتم، دنیای وب و فناوری یا به طور کلی فضای دیجیتال، به مجموعه ای از تکنولوژی ها، سرویسها، محتواها و دانش های مربوط به اینترنت و شبکه های اجتماعی اشاره داره.
این مفهوم به یکی از بزرگترین و پیشرفتهترین صنایع جهان تبدیل شده است و شامل وب سایت ها، وبلاگ ها، اپلیکیشن ها، تلفن های هوشمند، دستگاه های مجهز به اینترنت اشیاء و سایر تکنولوژی های مرتبط است.
دنیای وب با زمینه های مختلفی نظیر طراحی و توسعه وب سایت، هوش مصنوعی، ابر، بلوک چین، اینترنت اشیاء و داده کاوی در ارتباط است و میتونه به محقق شدن هدف های مختلفی از جمله کسب و کار، ارتباطات، بهبود کیفیت زندگی و… کمک کنه.
فناوری نیز به همراه دنیای وب به توسعه روزافزون دست یافته و شامل تکنولوژی هایی نظیر ماشین های هوشمند، گیمینگ، رباتیک، لوازم جانبی پوشیدنی و …. است. نتیجه این پیشرفت های فناوری، دسترسی به خدمات جدید و بهبود چشمگیر خدمات و محصولات مختلف، پیشرفت علمی و صنعتی، افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها و سرعت بالاتر کارآیی در بسیاری از زمینه های مختلف از جمله سلامت، کسب و کار و حتی زندگی شخصی است.
در اینجا، آخرین مقالات و یادداشت ها در زمینه دنیای وب و فناوری را میتونی دنبال کنی.