الگوریتم E-A-T گوگل چیست + گایدلاین های Search Quality Rater

4

الگوریتم E-A-T گوگل چیست و چرا باید بهش اهمیت بدیم؟ گایدلاین های Search Quality Rater برای بهبود نتایج سرچ در گوگل به چه چیزهایی اشاره داره؟ تو این مقاله با من همراه باش تا درباره این موضوعات مهم باهم صحبت کنیم.

قبل از اینکه بخوام درباره موضوع اصلی یعنی الگوریتم E-A-T گوگل و آپدیت هاییکه روی اون زده شده صحبت کنم، اول باید درباره یک سری پیش زمینه صحبت کنم. گوگل به کیفیت جستجو و نتایج بسیار اهمیت میده چون میدونه اگه به این مسئله نگاه جدی نداشته باشه کم کم از سهم بازارش کم میشه و میزان رضایت کاربران از سرچ ها پایین تر میاد و این موضوع برای گوگل اهمیت بالایی داره.

از همین رو، گوگل در سراسر دنیا افرادی رو تحت عنوان Search Quality Rater استخدام میکنه تا بر کیفیت نظارت جدی داشته باشن.

فهرست مطالب

تیم Search Quality Rater چیست و به چه کسانی گفته میشود؟

گوگل همیشه در حال بهبود بخش های مختلف خود هست که یکی از مهم ترین بخش ها بهبود الگوریتم های سئو هست. این کار از طریق راهکارهای مختلفی پیگیری میشه اما مهم ترین راهکاری که میتونه روی بهتر کار کردن الگوریتم ها نظارت جدی داشته باشه و از خطا جلوگیری کنه، نیروی انسانی هست که به Search Quality Rater یا ارزیابان رتبه‌ بندی گوگل معروف هستن.

رتبه بندی بهتر در گوگل برای سایت ها میتونه یه گزینه خیلی خوب باشه و از طرفی تجربه کاربری و استفاده از این موتور جستجو هم هرلحظه بهتر از قبل برای کاربران باشه. تیم Search Quality Rater وظیفه بررسی رتبه بندی های گوگل رو برحسب چارچوب و معیارهای مشخص شده این کمپانی به عهده داره.

این گزینه برای گوگل یه روند طولانی مدت و پرهزینه هست اما تیم ارزیاب نتایج گوگل مستقیما روی رتبه بندی گوگل تاثیری نمیذارن و به تیمی که الگوریتم های رتبه بندی گوگل رو کدنویسی کردن، گزارش میدن تا اونها رو بهبود بدن.

الگوریتم E-A-T گوگل چیست؟

این الگوریتم در سال ۲۰۱۸ منتشر شد و در همان زمان خیلی از سئوکارها اعلام کردن که با نوسانات شدیدی توی جایگاه کلمات کلیدی خودشون رو به رو شدن و گوگل اعلام کرد که بروزرسانی عمده ای جهت بهتر شدن نتایج انجام شده است. بعد از این بروزرسانی باعث شد تا صفحات YMYL به طور کامل تحت تاثیر قرار بگیرن. اصطلاح YMYL به معنی “your money or your life” هست. سایت فوربز درباره این مفهوم میگه:

YMYL stands for “your money or your life,” but don’t worry, it’s not a threat. Instead, it’s a description of a particular kind of content. As the name suggests, YMYL refers to content that has the power to influence a major decision related to a person’s money or their life

YMYL مخفف «پول یا زندگی شما» است، اما نگران نباشید، این یک تهدید نیست. در عوض، این توصیفی از نوع خاصی از محتوا است. همانطور که از نام آن پیداست، YMYL به محتوایی اطلاق می‌شود که قدرت تأثیرگذاری بر تصمیمات مهم مربوط به پول یا زندگی افراد را دارد.

به طور کلی سایت یا صفحه های YMYL، صفحاتی هستن که مستقیما روی تصمیم گیری شما از لحاظ سلامتی و پول میتونن تاثیرگذاری کنن. به طور مشخص سایت هاییکه موضوعات پزشکی، سلامتی، پول، ثروت، اخبار روز و فروشگاه های اینترنتی جزو این دسته حساب میشن و این بروزرسانی روی اونها تاثیر بسزایی میذاره.

الگوریتم E-A-T مخفف چه کلماتی هست؟

E-A-T که برای تلفظ راحت به EAT (مشابه کلمه “خوردن” در انگلیسی) هم تلفظ میشه مخفف سه کلمه زیر هست:

  • تجربه و تخصص (expertise): برای سایت های YMYL مهم هست که تجربه و تخصصی که درباره اون صحبت میکنن رو دقیقا داشته باشن
  • قدرت (authority): قدرت و قابلیت اطمینان به سایت چقدر هست؟ (دومین فاکتور مهم برای گوگل)
  • اعتماد و امانت (trustworthiness): به چه اندازه کاربران به سایت اهمیت و اعتماد میکنن؟

آیا E-A-T فقط برای YMYL هاست؟

سوالی که برای خیلی از وبمسترها پیش میاد، اینه که آیا EAT فقط برای YMYL هاست یا بقیه سایت ها هم باید رعایت کنن؟ به طور کلی وقتی به سه فاکتور اصلی در بالاتر نگاه کنیم متوجه میشیم که گوگل یه نسخه عمومی رو تعیین و وضع کرده، پس سایت ها و صفحاتی که جزو YMYL هم نمیشن از این دستورات مستثنی نیستن و باید بهش اهمیت بدن که در ادامه حتما درباره ش صحبت میکنم.

الگوریتم E-A-Tچطور با الگوریتم E-A-T مطابق بشیم؟

راهکارهای متعددی برای این قضیه وجود داره و این موارد بیشتر جهت یادآوری هست چون اکثر ما میدونیم چکار باید انجام بدیم که به صورت خلاصه توضیح میدم:

برای کاربر بنویسید نه گوگل

این نکته رو تاحالا به وفور شنیدیم و تو مقاله های منبع خیلی درباره این موضوع نوشته شده که برای کاربر باید بنویسین نه برای موتورهای جستجو! وقتی برای کاربر بنویسین قطعا به سلیقه و چیزهاییکه کاربر شما رو جذب میکنه خیلی دقت میکنین.

و این دقیقا همون چیزی هست که گوگل دنبال میکنه، رصد میکنه و به موقع رتبه سایت رو بهبود میده. البته این نکته رو هم باید بگم که محتوای فارسی با محتوای انگلیسی کمی تفاوت داره و میزان تسلط بودن گوگل به محتوای انگلیسی خیلی بیشتر از فارسی هست.

در صفحه آموزش تولید محتوا درباره راه های مختلف نوشتن محتوای جذاب مطالب مختلفی نوشتم که میتونین مطالعه کنین و در همین راستا بهتون خیلی کمک میکنه.

از تیترهای جذاب و مرتبط استفاده کنین

استفاده از تیتر جذاب و دیسکریپشن هاییکه CTR رو بالاتر میبره، چیزی هست که گوگل از اون استقبال میکنه. خیلی از سایت ها به این دو نکته توجهی ندارن و همین باعث میشه تا محتواییکه میتونه تا هزاران یا میلیون ها بازدید بگیره رو به خاطر عدم توجه به چند نکته ساده تحت الشعاع خودش قرار بده.

مطلب تیتر جذاب برای محتوا بهتون کمک میکنه تا از یه راهنمای جامع و کامل برای نوشتن تیر استفاده کنین و مطلب راهنمای تولید محتوای حرفه ای هم بهتون چند تا نکته خیلی مهم رو در راستای تولید محتوای صحیح و اصولی میکنه. همچنین اگه دوست دارین درباره چرایی تولید محتوا بیشتر بدونین، مطلب تولید محتوا چیست رو بهتون پیشنهاد میکنم.

صفحه “درباره ما” و “تماس باما” سایت رو بروز نگه دارین

راهکار بعدی که بهتون توصیه میکنم حتما انجام بدید، بروز نگه داشتن صفحه درباره ما و تماس باما سایت هست. این دو صفحه از مهم ترین صفحاتی هستن که کاربران به اونها سر میزنن و درباره سایت و راه های ارتباطی کسب اطلاعات میکنن.

اگه این صفحات را روی سایت ندارین یا وقت بروزرسانی نداشتین حتما توی برنامه خودتون بذارین که مهم هستن که توی صفحات درباره ما و تماس باما به سلیقه خودتون میتونین از موارد زیر استفاده کنین:

  • تجربیات و تخصص
  • دستاوردها
  • معرفی کار یا بیزینس
  • نظرات کاربر و مشتری
  • شرایط تیم و خودتون
  • معرفی تیم و خودتون
  • آدرس دفتر یا اطلاعات تماس

آپدیت های جدید Search Quality Rater و راهنمای آن

سایت SEL یا Search engine land که یکی از سایت های معتبر در زمینه ارائه آموزش و اخبار بروز سئو هست، در ۲۹ ژولای ۲۰۲۲ پستی رو منتشر کرده که خبر از آپدیت جدید گایدلاین های Search Quality Rater گوگل رو حکایت داره. درواقع گوگل با انتشار فایل گوگل search quality raters که ۱۶۷ صفحه داره به طور کامل اومده و موارد مختلف در EAT  و چیزهاییکه روی YMYL ها اثرگذار هست رو بررسی کرده.

الگوریتم E-A-T


این فایل ۱۶۷ صفحه ای در بخش نمای کلی جدید Language ها، بروزرسانی قوانین در YMYL ها و بخش بندی محتوای با اهمیت پایین، متوسط و زیاد رو شامل شده است.

دانلود فایل SEARCH QUALITYE VALUATOR GUIDELINES


چه مواردی آپدیت شده؟

اگه میخواین درباره بروزرسانی هاییکه انجام شده بیشتر بدونین، گوگل در صفحه آخر این PDF درباره مواردی که بروز رسانی شده صحبت کرده است.

  • دستورالعمل مربوط به زبان ها : دانلود Search Quality Rater Guidelines: An Overview
  • برای YMYL تعاریف جدید با هدف تمرکز بر موضوعاتی که دقت بالایی نیاز داره و امکان داره به کاربران آسیب برسونه قرار گرفته. در این فایل جداول، نمونه ها و احتمال ها اومده
  • توضیحاتی رو به بخش های کم و پایین ترین کیفیت صفحه اضافه کرد تا تاکید به این بشه که نوع و سطح E-A-T به هدف صفحه بستگی داره و صفحات با کیفیت پایین و مضر میتونن تو هر نوع سایتی باشن!
  • تغییرات جزئی در فایل (شامل تصاویر به روز شده، نمونه ها و مفاهیم قدیمی حذف شده یا به روز، مکان کاربر حذف شده در صورت نامربوط بودن، و غیره)
  • سند قبلی ۱۷۱ صفحه بوده که الان ۱۶۷ صفحه شده (تاچقدر دقت داره گوگل!)

دستورالعمل های جدید در E-A-T

دستورالعمل ها به سه بخش کلیدی تقسیم میشن:

  • درک سرچ (search intent)
  • رتبه بندی کیفیت صفحه
  • رتبه بندی مطابقت صفحه

درک سرچ به ما کمک میکنه تا هدف پشت سرچ کاربر رو پیدا کنیم و این درک سرچ ها به چند دسته مهم تقسیم میشن:

  • چگونه (How To): کاربر در حال جستجوی دستورالعمل هایی برای تکمیل یک تسک یا انجام یک کار مهم هست
  • خطا / عیب یابی (Error/troubleshooting): مشکلی براش پیش اومده و دنبال راه حل برای رفع هست
  • آموزشی / آموزشی (Educational/learning): سرچ های شروع شده با “چه کسی، چه، کجا، چه زمانی و چرا (Who/what/where/when/why)
  • جستجوی محصول / مقایسه (Product seeking/comparison): کاربر در حال جستجوی محصول، ابزار جدید یا مقایسه محصولات و ابزارهاست.
  • ناوبری (Navigational): کاربر در حال جستجوی اطلاعات یک شخص یا نهاد هست
  • مبهم (Ambiguous): مشخص نیست کاربر دقیقا دنبال چی هست و چیکار میخواد بکنه؟!

رتبه بندی کیفیت صفحات رو به سه سطح کیفیت تقسیم میکنه:

  • کم
  • متوسط
  • زیاد
استفاده از تبلیغات، سن صفحه و قالب بندی عناصر حیاتی به حساب اومدن…

دسته بندی صفحات و نگاه کلی

همون طور که در بالاتر گفتم، رتبه بندی صفحات به سه بخش کم، متوسط و زیاد تقسیم میشه. پس در ادامه به بررسی هرکدوم میپردازم:

صفحات با کیفیت پایین (Low quality)

  1. صفحات مرده یا Dead pages
  2. صفحات بدافزار یا Malware pages
  3. صفحات +۱۸ یا NSFW
  4. زبان های بیگانه یا Foreign Language (زبان هاییکه جزو زبان های اصلی و مرسوم در دنیا نیست)
  5. صفحات قبل از متصل به درگاه بانکی یا Pages behind a paywall
  6. صفحات مشابه یا Clones

صفحات با کیفیت متوسط (Medium quality)

  1. بیش از ۳ بنر یا آگهی هنگام اسکرول، ۱ آگهی بنری بزرگ، تبلیغات بینابینی یا ویدیویی
  2. صفحات و سایت هاییکه بالای ۵ سال سن دارن
  3. سرعت بارگذاری صفحه کند هست
  4. فرمت صفحه طوری هست که استخراج اطلاعات رو دشوار میکنه
  5. مخزن github
  6. صفحاتی که قبل از ورود به سیستم یا ضبط ایمیل غیرقابل ردیابی هستن
  7. صفحات سوالی بدون پاسخ هستن

صفحات با کیفیت بالا (High quality)

  1. رعایت معیارهای سنی (صفحات بالای ۱۸ سال باید تگ گذاری بشن)
  2. رعایت معیارهای تبلیغاتی برای جلوگیری از اذیت شدن کاربر
  3. قالب بندی قابل قبول در ارائه اطلاعات در صفحه

مطابقت صفحه

در زیر امتیازبندی بین کوئری سرچ شده و مطابقت صفحه رو باهم بررسی میکنیم: (نمره ۱ : به طور قابل توجهی ضعیف تا ۱۰ : حیاتی)

نمره ارزیابی توضیح
۱

Significantly Poor Match یا

تطابق به طور قابل توجهی ضعیف

صفحه بارگیری نشده و صفحه غیرقابل دسترسی است
۲

Especially Poor Match یا

دقیقا به طور قابل توجهی ضعیف

صفحه کاملا با عبارت جستجو شده ربطی نداره و  اصطلاحات کلیدی وجود نداره
۳

Poor Match یا

مطابقت ضعیف

صفحه ممکنه عبارت جستجو شده رو داشته باشه  اما ربطی به درخواست کاربر نداره
۴

Soft Match یا

مطابقت نرم

صفحه مرتبط با عبارت جستجو شده هست اما گسترده یا بیش از حد خاص هست
۵

On Topic but Incomplete Match یا

مرتبط با موضوع اما مطابقت ناقص

صفحه مرتبط با جستجو هست اما بیشتر محتوای صفحه مفید با جستجوی کاربر نیست و این قضیه ممکنه به خاطر ناقص بودن اطلاعات در صفحه یا عدم بروزرسانی محتوای صفحه باشه
۶

Non-Dominant Match یا

مطابقت بدون تسلط

صفحه مربوط به جستجو بوده و مفید هست، اما هدف غالب کاربر رو دربر نمیگیره
۷

Satisfactory Match یا

مطابقت رضایت بخش

این صفحه نیاز کاربر رو برطرف میکنه، اما ممکنه برای جمع کردن اطلاعات به جای دیگه بره (بانس ریت بالا بره!)
۸

Solid Match یا

مطابقت دقیق

این صفحه به صورت دقیق نیاز کاربر رو دربرگرفته اما چیز اضافی یا فراتر از آنچه خواسته شده در صفحه وجود نداره
۹

Wonderful Match یا

مطابقت فوق العاده عالی

این صفحه نیاز کاربر رو به معنای دقیق و دقیق برآورده میکنه. این پرسش‌ ها یا مشکلاتی رو که ممکنه پیش بیاد پیش‌ بینی میکنه و یا چارچوب‌ بندی مناسبی رو به به سرچی که مخاطب کرده اضافه میکنه
۱۰

Vital Match یا

مطابقت حیاتی

این یک مطابقت بزرگ به حساب میاد و در همه نتایج جستجوی کاربر در دسترس نیست اما کاربر دقیقاً همون چیزی رو که به دنبالش بوده رو پیدا کرده

منبع : neevablog

اگه میخواین میزان رضایت گوگل رو متوجه بشین باید از نمره ۷ تا ۱۰ رو زیر نظر بگیرین.

آشنایی با موارد جدید در فایل E-A-T جدید

مهم‌ ترین اصلاحات مربوط به تعاریف گوگل از YMYL (پول شما، زندگی شما) و میزان اهمیت E-A-T از نظر کیفیت صفحه بود. گوگل تعاریف جدید و واضحی رو برای معنای YMYL بودن محتوا ارائه کرده که عمدتاً حول این موضوع هست که محتوا تا چه حد میتونه به افراد یا جامعه آسیب برسونه. گوگل همچنین جدول جدیدی ارائه کرده که نمونه های واضحی از معنای YMYL بودن یا نبودن محتوا رو نشون میده.

در جدیدترین بروزرسانی دستورالعمل‌ ها، گوگل همچنین توضیح داد که برای محتوای سطح بالا YMYL، وجود E-A-T بیش از همه عوامل دیگه بسیار مهم به نظر میرسه و گوگل همچنین توضیح داده که امکان داشتن محتوای با کیفیت پایین در سایت‌های معتبر و غیر قابل اعتماد هم وجود داره! پس این راهنما میتونه یه گزینه مناسب برای جلوگیری از وجود محتوای غیرضروری و کم کیفیت باشه.

نکته : Section های معرفی شده در تیترها رو برای سرچ راحت تر و رسیدن به اصل موضوع در فایل برای شما قرار دادم.

موارد مربوط به Your Money, Your Life (YMYL) Topics در Section 2.3

گوگل به طور کامل تعریف خودش رو از YMYL (پول شما، زندگی شما) تغییر داده که در نسخه قبلی دستورالعمل های ارزیابی کیفیت، موضوعات YMYL به دسته های زیر تقسیم میشدن:

  • اخبار و رویدادهای جاری
  • مدنی، دولت و قانون
  • دارایی، مالیه، سرمایه گذاری
  • خرید کردن
  • سلامت و امنیت
  • گروه های مردم
گوگل این دسته بندی ها رو کامل حذف کرده و حد و مرز آنرا به جای سایت به سمت صفحات در همه سایت ها برده تا به این ترتیب از هرگونه مشکل و آسیب زنی جلوگیری های لازم رو به عمل بیاره.

نسخه جدید دستورالعمل‌ های ارزیابی کیفیت اکنون YMYL رو با پتانسیل ایجاد آسیب تعریف میکنه، موضوعاتی که دارای “خطر بالای آسیب یا high risk of harm” هستن، میتونن به طور قابل توجهی بر “سلامت، ثبات مالی، ایمنی افراد، رفاه یا رفاه جامعه” تأثیر بذارن. حالا گوگل مشخص میکنه که چه افرادی توسط محتوای YMYL آسیب میتونن ببینن:

  1. شخصی که محتوا رو مشاهده میکنه
  2. سایر افراد تحت تأثیر بیننده
  3. گروه‌ هایی از افراد یا جامعه به‌ عنوان یک جزء از کل

این به طور بالقوه میتونه به محتوای خشونت آمیز، افراطی یا تروریستی هم اشاره داشته باشه!

الگوریتم E-A-T

موارد مربوط به خشونت یا افراط گرایی

گوگل موضوعات YMYL رو ذاتا خطرناک (افراط گرایی خشونت آمیز) یا مضر تعریف میکنه زیرا ارائه اطلاعات نادرست مرتبط با موضوع میتونه مضر باشه. به عنوان مثال، ارائه توصیه های بد در رابطه با حملات قلبی، سرمایه گذاری یا زلزله میتونه به کاربر آسیب برسونه و روی زندگیش اثر بذاره.

به جای فهرست کردن دسته‌ های فردی که ممکنه YMYL در نظر گرفته بشن مثل نسخه‌ های قبلی دستورالعمل‌ ها، گوگل در حال حاضر از ارزیابی‌ کنندگان کیفیت میخواد که YMYL رو برحسب چهار نوع آسیبی که محتوای YMYL برای افراد یا جامعه ایجاد میکنه، در نظر بگیرن:

  • بهداشت یا ایمنی
  • امنیت مالی
  • جامعه

hypothetical harmful page

در یه قسمت دیگه، گوگل ادعا میکنه که یک “صفحه مضر فرضی” در مورد یک موضوع غیر مضر مثل “علم پشت رنگین کمان”، از نظر فنی YMYL در نظر گرفته نمیشه و بر اساس تعریف به روز شده آنها، محتوا باید پتانسیل ایجاد آسیب یا تأثیر دیگری بر رفاه افراد داشته باشه تا توجه گوگل رو به خوردش جلب کنه.

گوگل ادعا میکنه که بسیاری یا بیشتر موضوعات YMYL نیستن زیرا پتانسیل ایجاد آسیب رو ندارن، گوگل همچنین برای اولین بار اعلام کرد که ارزیابی YMYL بر روی یک طیف (موضوعی) انجام میشه.

برای روشن شدن این عبارات جدید، گوگل جدول جدیدی رو در صفحه ۱۲ فایل دستورالعمل ارائه کرده که به طور خاص انواع موضوعاتی رو که گوگل YMYL در نظر میگیره یا نه، با مثال های واضح مشخص میکنه:

الگوریتم E-A-T

صفحات با کیفیت پایین در  Section 6.0

گوگل تعریف خودش رو از الگوریتم E-A-T و معنای صفحه با کیفیت پایین اصلاح کرده، در نسخه قبلی گوگل ادعا کرد که صفحه ممکنه کیفیت پایینی داشته باشه، تا حدی به این دلیل که سازنده محتوای اصلی ممکنه فاقد تخصص کافی برای هدف صفحه باشه که این بیانیه حذف شد و به طور کلی در فایل جدید شامل یک طیف میشه.

گوگل در حال حاضر نقش الگوریتم E-A-T رو در تعیین اینکه آیا صفحه ای با کیفیت پایین هست یا نه در سه پاراگراف جدید گسترش و شرح میده:

الگوریتم E-A-T

گوگل توضیح میده که سطح الگوریتم E-A-T مورد نیاز برای صفحه کاملا به خود موضوع و هدف صفحه بستگی داره، پس موضوعاتی که فقط به تخصص روزمره نیاز دارن، نیازی به ارائه اطلاعات در مورد خود از سازندگان محتوا ندارن.

گوگل همچنین پیشنهاد میکنه که یک صفحه با کیفیت پایین میتونه در یک وب سایت معتبر وجود داشته باشه، مثل یک سایت دانشگاهی یا یک سایت دولتی. موضوع خود صفحه جاییست که YMYL وارد عمل میشه و اگه محتوا به طور بالقوه میتونه به کاربر آسیب برسونه، ارزیابی کنندگان کیفیت باید این جنبه رو زمان تعیین کیفیت صفحه ارزیابی کنن.

عدم تخصص، قدرت یا قابل اعتماد بودن در Section 6.1

گوگل در تعریف خود از کمبود E-A-T هنگام تعیین اینکه آیا صفحه ای با کیفیت پایین هست یا نه ، یک نکته رو اضافه کرده:

[محتوای اصلی] اطلاعاتی در مورد موضوعات YMYL اندکی نادرست یا گمراه‌ کننده ست

در بخشی دیگه گوگل بار دیگه تکرار کرد که سطح E-A-T مورد نیاز یک صفحه به هدف و موضوع صفحه بستگی داره. اگه صفحه در مورد موضوعات YMYL بحث میکنه (و به طور بالقوه به کاربر یا دیگران آسیب میرسونه)، E-A-T بسیار مهم میشه. حتی اگه وب سایت شهرت مثبتی داشته باشه، اگه خطر آسیب قابل توجهی وجود داشته باشه، صفحه باید به عنوان کیفیت پایین رتبه بندی بشه.

الگوریتم E-A-Tصفحات با کمترین کیفیت – در Section 7.0

گوگل بخش جدیدی ر, در بخش «صفحات با کیفیت پایین» قرار داده که نشون میده حتی منابع معتبر یا متخصص همچنان میتونن محتوای مضر رو ارائه بدن این میتونه شامل محتوای هک شده یا ویدیوهای آپلود شده توسط کاربران دیگه هم باشه.

فقط به دلیل اینکه محتوایی در سایتی وجود دارده که در غیر این صورت کیفیت خوبی رو نشون میده، اگه خود محتوا فریبنده، مضر، غیرقابل اعتماد یا هرزنامه باشه همچنان به رتبه‌ بندی «پایین‌ ترین کیفیت یا lowest quality» محکوم میشه.

الگوریتم E-A-T

سند جدید گوگل درباره دستورالعمل‌های ارزیابی کیفیت جستجو یا همان الگوریتم E-A-T

گوگل علاوه بر بروزرسانی دستورالعمل‌ های ارزیابی کیفیت جستجو، یه فایل جدید هم مبتنی بر Search Quality Rater Guidelines: An Overview منتشر کرده که میتونین دانلود کنین و این منبع شامل بخش هایی میشه که درباره نحوه عملکرد جستجو، بهبود جستجو و فرآیند رتبه بندی کیفیت میشه.

این سند به عنوان جامع ترین نمای کلی در نظر گرفته که درباره ارزیابی کنندگان کیفیت نتایج در گوگل برای تغییرات پیشنهادی گوگل مطابق با دستورالعمل های کیفیتی خودش در نظر گرفت.

گوگل همچنین اطلاعاتی در مورد اینکه رتبه‌ دهندگان شامل چه کسانی هستن، در کجا قرار دارن و فرآیند رتبه‌ بندی چگونه کار میکنه هم ارائه کرده که میتونه براتون مفید واقع بشه.

چرا این تغییرات اهمیت داره؟

برای کسانی که علاقه مند به درک اینکه گوگل هستن و اینکه چطور مفاهیم YMYL و E-A-T رو تعریف میکنه، دستورالعمل های ارزیابی کیفیت بروز شده توسط گوگل راهنمایی های جدیدی رو در مورد هدف آنها با الگوریتم خود ارائه میده.

برخلاف تفکر در مورد YMYL از نظر کسب و کار یا دسته بندی محتوا، گوگل از ارزیاب ها میخواد که در مورد میزان آسیب رسوندن محتوا به کاربران فکر کنن. گوگل همچنین به صراحت اعلام کرده که تخصص روزمره برای بسیاری از انواع محتوا کافیست، اما الگوریتم E-A-T زمانی که محتوا به عنوان YMYL واجد شرایط باشه از اهمیت بالایی برخوردار میشه. (پتانسیل آسیب رساندن به افراد یا جامعه رو داره یا میتونه بر رفاه مالی، سلامت یا ایمنی فرد تأثیر بذاره)


این فایل ۱۶۷ صفحه ای در بخش نمای کلی جدید Language ها، بروزرسانی قوانین در YMYL ها و بخش بندی محتوای با اهمیت پایین، متوسط و زیاد رو شامل شده است.

دانلود فایل SEARCH QUALITYE VALUATOR GUIDELINES


نتیجه گیری

گوگل به دانشمند قرن ۲۱ ام مشهور هست و این دانشمند هوشمند هرروز درحال پیشرفت هست و ماهم برای جلب نظر این دانشمند باید تلاش خودمون رو بکنیم. یکی از مواردی که تو این مقاله صحبت کردیم راهکارهای جلب نظر گوگل توسط EAT بود. به نظر من راهکار داشتن برای سئوی سایت از خوندن تئوری خیلی مهم تر به نظر میرسه و باید دنبال راه حل و راهکارهای خلاقانه برای پیشرفت سایت خودمون باشیم.

در واقع گوگل با الگوریتم E-A-T سعی داره تا دستورالعمل های امتیاز دهی به سایت های YMYL رو مشخص کنه و هیچ امتیاز خاص تر نسبت به آنها نداره. پس باید با خوندن فایل و چیزهاییکه تو این پست براتون نوشتم سعی کنین تا درک صحیحی از اون داشته باشین.

به نظر شما آیا الگوریتم E-A-T به اندازه کافی میتونه قابل اعتماد و یک گزینه عالی برای رتبه بندی باشه؟ آیا جایگزینی برای این الگوریتم هست؟ نظرات خودتون رو باهام از طریق بخش کامنت های همین مطلب درمیان بذارین.

منبع مقاله searchengineland searchengineland searchengineland
دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

4 نظر
Inline Feedbacks
View all comments