دلیل شکست کسب و کارهای ایرانی ؛ چرا درآمد قابل توجهی را تجربه نمی کنند؟

بررسی علل درآمد پایین اکثر کسب وکار های ایرانی در فضای دیجیتال

6

پیشرفت اینترنت و فضای دیجیتال بستری مناسب را برای رقابت کسب کارها ایجاد کرده اما با این حساب، از درآمد مطلوب و قابل توجهی برخوردار نیستند. در این مقاله به دلیل شکست کسب و کارهای ایرانی می پردازم. درادامه همراه با آی تی من ، جلال ترابی باشید.

پایه ای ترین هزینه ها مثل هزینه سرور، دامنه و طراحی سایت درکنار زمانبر بودن پیاده شدن یک سایت برای کسب وکار باعث شده تا کسب وکار از هدف اصلی خودش یعنی جذب مشتری و تبدیل به درآمد غافل شود.

البته ناگفته نماند که نیاز های اولیه مثل طراحی سایت صحیح ، تولید محتوا و افزایش بازدید سایت به صورت اصولی باید از ابتدا درست انجام شود اما این نیاز ها در یک زمان درست باید انجام و پیاده شوند و وقت زیادی نباید بگیرند. 

در کنار هزینه های پایه و اولیه، هزینه تبلیغات آنلاین و دیجیتال مارکتینگ هم باید برای کسب وکار دیده شود که نیاز به یک برنامه ریزی درست و منظم با هزینه مناسب برای اجرا دارد. در ادامه به دلایلی که یک کسب وکار درفضای آنلاین به اندازه کافی رشد نمیکند و دیده نمیشود میپردازم.

کسب وکار
کسب وکار

دلیل شکست کسب و کارهای ایرانی ؛ عالی دشمن خوبست !

همیشه گفتند عالی دشمن خوبست. این جمله گویای همه چیز است. اکثر کسب وکار ها مدت زیادی را برای پایه ای ترین چیز ها صرف میکنند. طراحی سایت را با نیازهای اولیه به جای اتمام دوهفته یا نهایتا یکماه، به چندین ماه و حتی به یک سال می کشانند.

تولید محتوای خود را با بهترین شرایط میخواهند انجام دهند و تا زمانیکه دنبال کننده شبکه اجتماعیشان از ۱۰K بالاتر نرود، به سراغ تبلیغات آنلاین و دیده شدن نمیروند! اینها گوشه ای از اشتباهات رایج و سطحی نگریست که مدیران کسب وکارها به آن دچار هستند. 

عدم بودجه کافی برای تبلیغات آنلاین دلیل شکست کسب و کارهای ایرانی

رقابت در دنیای دیجیتال با هزینه های پایین امکان پذیر نیست. درآمد عالی با هزینه مناسب در مسیر درست محقق می شود. اگر ۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان درآمد دارید، باید ۸۰۰٫۰۰۰ تومان آن را بابت تبلیغات آنلاین خرج کنید. این یعنی ۸۰% سرمایه گذاری برای جذب درآمد بیشتر…! پس 

تبلیغات هزینه نیست ، نوعی سرمایه گذاریست

بودجه در زمان و مکان مناسب خرج نمی شود

از مهم ترین اشتباهاتی که در تبلیغات آنلاین رخ میدهد، استفاده اشتباه از بودجه تبلیغاتی و صرف انرژی در زمان و مکان نادرست است. باتوجه به موضوع و مخاطبان کسب وکار، ظاهر شدن آن در اینترنت هم فرق میکند. اگر موضوع کسب وکاری فروش محصولات صنعتی است، بهترین گزینه برای آن طراحی سایت و بعد از آن سئو و بهینه سازی است. 

کسب وکار

قدرت ریسک پذیری بالا وجود ندارد!

ریسک نکردن در تبلیغات آنلاین مثل گل نکردن دروازه خالیست. مدیران کسب وکارها به خاطر شک از بازدهی تبلیغات آنلاین، زیاد از آن استفاده نمیکنند. انتظاری که دارند اینست که با هزینه نکردن در این فضا بتوانند بیشترین بازدهی را بگیرند که رویایی بیش نیست.

نظر شما چیست ؟ 

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

6 نظر
Inline Feedbacks
View all comments