
دعوا در تیم های استارتاپی ؛ چگونه کشمکش به کمک تیم های استارتاپی می آید ؟
دعوا در تیم های استارتاپی خیلی چیز بدیست. درگیری و کشمکش های میان افراد یک تیم درعین حال که می تواند ضرر برساند، تجربه خوبی را برای تیم و اعضای آن به ارمغان می آورد. در ادامه همراه باشید.
اختلاف نظرات میان افراد و اعضای تیم ها خصوصا تیم های استارتاپی، امری رایج است. اما از همین اختلاف می توان به نفع موفقیت تیم استفاده را کرد. شاید بپرسید چگونه ؟
پراوین تیپیرننی از دانشگاه مک گیل می گوید :
حتما تابهحال نقلقولهای الهامبخش زیادی در مورد مقابله با سختیها و بدبیاریها شنیدهاید. مثل این مورد که سوزانترین آتشها، قویترین فولاد را میسازند یا الماس، با تحمل زیاد الماس میشود.
این نقلقولها شیرین هستند؛ اما حقیقت این است که غلبه بر درگیریها و بدبیاریها، اتفاقهای بزرگ را رقم میزند. در این میان، افرادی که در کنار هم در مقابل درگیریها ایستادگی میکنند، پیوندی را به وجود میآورند که میتواند یک کار تیمی بینظیر را تشکیل دهد.
دسترسی سریع
کاری کنید که اعضای تیم بهترین عملکرد را داشته باشند
تیم باید بهترین عملکرد را از خود نشان بدهد . این را بدانید که اگر بچه های تیم باهم راحت نباشند و برای انجام کار از هم خجالت بکشند، نمیتوانید تیم درست و حسابی برای خود دست و پا کنید.سعی کنید به عنوان رهبر تیم تان محیطی صمیمانه و درعین حال کمکشانه ایجاد کنید تا بتوانید به پیشرفت تیم خود کمک کنید.
چگونه دعوا در تیم های استارتاپی ، تولد یک گروه را رقم میزند؟
وجود درگیری های لفظی وکشمکشهای میان اعضای تیم باعث میشود که اعضا در شرایط مجبوری و ناگزیری قرار بگیرند. رقابتها و شانسهای متعددی برای به کار انداختن مجدد و برنامهریزی وجود دارد. اما ممکن است به تمام مواردی که نیاز دارند، دسترسی نداشته باشند.
باتوجه به اینکه کار درروز ۸ ساعت بوده و این زمان برای افراد تیم زیاد است خواسته یا ناخواسته وارد جریان ودرگیری می شوند وهمین امرباعث می شود تجربه های بزرگ و کوچکی را داشته باشند.این بدبیاری دقیقا موردی است که اعضای تیمها را به هم پیوند میزند.
دعوا در تیم های استارتاپی و رخداد های طبیعی که باعث نزدیک شدن افراد به هم دیگر می شود
نمیتوان برای کمک به پیوند دیگران، یک درگیری به شرایط آنها اضافه کرد. این درگیری باید اصیل باشد. رخدادهای واقعی باعث میشوند که مردم، خود را به دیگران نزدیک کنند. این رخدادها همچنین از آن دسته هستند که وقتی به گذشته نگاه میکنیم، در شکلگیری خود مؤثر میدانیم.
رخدادهایی که ما به خاطرمان می سپاریم
به گذشته خود نگاه کنید، اگر دوست دارید گذشته ای پربار و البته خاطره ساز داشته باشید رخدادهایی را برای خودتان رقم بزنید که سال ها را نشانه برود. هرچه جریان زندگیتان بیشتر روتین باشد، ذهن شما تمایل بیشتری برای یکی کردن این اتفاقات نشان میدهد. اما یک خاطره ویژه برای هر سال یا حتی چند سال، باعث ایجاد حس تجربه کردن یک زندگی طولانی و رضایتبخش میشود.
ما در مقابل درگیری واکنش نشان میدهیم و مقاومت میکنیم ، در حالیکه نمیدانیم این همان موردی است که باعث به دست آمدن کارآمدترین کارهای تیمی و لحظات بهیادماندنی ما میشود. حتما یک سر به قسمت آموزش استارتاپ بزنید. نظر شما درباره مدیریت تیم های استارتاپی چیست ؟ منتظرنظراتتون هستم.