موفقیت در کسب و کار از زمین خاکی تا مدیریت یک کمپانی بزرگ

56

موفقیت در کسب و کار چطور اتفاق می افتد؟ از تصمیم گیری تا رسیدن به موفقیت تنها یک قدم فاصله است : عمل کردن ! بسیار از ما نمی دانیم از کی وکجا باید عمل کنیم تا پله های صعود و رسیدن به موفقیت را طی کنیم . در ادامه همراه باشید تا باهم این موضوع را بیشتر بررسی کنیم.

همه چیز از یک تفکر متفاوت نسبت به روزمرگی اتفاق می افتد. یعنی وقتی دوستانتان به تفریح می روند یا استراحت می کنند شما می توانید روی کسب و کار خود تمرکز کنید و آن را راه اندازی کنید !

فکر میکنید تلگرام بعدی را شماخواهید ساخت ؟ یا بنیانگذار شبکه اجتماعی به بزرگی اینستاگرام می توانید باشید؟ یا مسنجری به قدرتمندی اسنپ چت می توانید بنویسید؟ در قدم اول باید بگویم که :

ولگردی در شبکه های اجتماعی را رها کرده و به فکر راه اندازی کسب و کار خود باشید !

از زمین خاکی تا مدیریت یک کمپانی بزرگ - موفقیت در یک قدمی شماست

حال ببینیم چه نکاتی را برای رسیدن به موفقیت باید رعایت کنیم ؟ 

موفقیت در کسب و کار بدون برنامه ریزی و فکر نمیشود!

اگر رویای رسیدن به جایگاه های بزرگ همچون مدیریت یک کمپانی بزرگ را در سر خود می پرورانید ، باید بگویم که در اولین قدم باید ایده ای برای پیاده سازی آن داشته باشید اما ایده به تنهایی کافی نیست ! باید درمورد روابط مدیریت و پیرامون اهداف خود تحقیقات جامعی را انجام دهید که این می تواند قدم بعدی برای موفقیت شما باشد. 

منظورم از حرف های بالا یک چیز است :

بدون برنامه ریزی و فکر قدم از قدم برندارید!

موفقیت در کسب و کار از کم شروع کردن و بزرگ فکر کردن

درست است که باید ایده ها و رویاهای بزرگی را درسرداشته باشید، اما باید بدانید که برای شروع باید قدم های کوچک بردارید، بزرگ فکر کنید اما کوچک شروع کنید و قبل از هرچیز باید باور داشته باشید که ایده شما به اندازه کافی می تواند موفقیت به دنبال داشته باشد .

موفقیت در کسب و کار با استفاده از تجربه افراد موفق

از افراد باتجربه در زمینه ایده خود کمک بگیرید، مهم نیست که افراد باتجربه حتما افراد با سن بالا یا از شما بزرگتر باشند، گاهی وجود افراد کم سن و سال اما با تجربه نیز می تواند راهگشا باشد. استفاده از تجربه دیگران برای رسیدن به موفقیت، موانع زیادی را برای شما رفع می کند.

موفقیت در کسب و کار با تجت فشار گذاشتن خود

اگر از شغل فعلی خود راضی نیستید یا مثل فریلنسر ها یا دستورات کارفرما را دوست ندارید و در واقع می خواهیدرئیس کار خود باشید، به صراحت باید بگویم که از کار فعلی خود دست بکشیدو به فکر کسب و کار جدید و مورد علاقه خود باشید. کسب و کاری که حتی در وقت استراحت نیز به آن بپردازید . واضح تر بگویم :

هر کجا و هرزمان به فکر توسعه آن با علاقه باشید !

سحرخیز باش تا کامروا شوی !

از قدیم الایام این ضرب المثل برای ما بوده که سحر خیز بودن، ما را کامروا و موفق می کند . در این رابطه توماس جفرسون میگوید :

۵۰ سال است که قبل از طلوع آفتاب از خواب برمی خیزم

جالب است بدانید که تیم کوک مدیر بازاریابی اپل ، ایمیل های بازاریابی کمپانی را صبح زود حدود ساعت ۴:۳۰ ارسال میکند !اگر شما زودتر از دیگران برخیزید ، علاوه براینکه بیشتر از دیگران به کارهای خود میتوانید رسیدگی کنید ، احساس عزت نفس بیشتری دارید .

برندسازی شخصی خود را شروع کنید

داشتن پرسونال برندینگ یا برندشخصی شما را بیش از پیش  برای رسیدن به موفقیت کمک می کند. جف بزوس مدیر بزرگترین سایت خرده فروشی جهان یعنی آمازون می گوید:

برند همان چیزیست که شما در اتاق نیستید و پشت سر شما می گویند .

قبلا مقاله ای درباره برندسازی شخصی نوشته ام که می توانید آن را مطالعه کنید :


معرفی ۴ چاشنی مورد نیاز برای برندسازی شخصی قوی تر


اکثر افراد سعی می کنند تا در شبکه های اجتماعی به دنبال کاربر ومشتری برای خود بگردند. بارهابا صفحات فروش محصولاتی روبه رو شده ایم که تنها یک صفحه بوده اند! بهترین توصیه ای که به شما می توانم بکنم اینست که روی برند سازی شخصی خود کار کنید.

بهترین گزینه برای برندسازی شخصی وبسایت است چراکه وبسایت به دلیل قابلیت انعطاف پذیری بالا به برندها کمک می کند تا محصولات و خدمات خود را به گونه ای که می خواهند معرفی کنند.

تولید محتوا را جدی بگیرید

حال که تصمیم شما برای برندسازی شخصی جدیست ، در گام بعدی باید به فکر تولید محتوا باشید ! محتوا شیرینی به کسب و کار شما اضافه میکند .محتوای شما باید به گونه ای باشد که کاربران فکر نکنند که شما به تبلیغ یا معرفی محصولات خود اقدام کرده اید. محتوای شما انقدر باید هوشمند باشد که کاربر پس از مطالعه، خودش تصمیم بگیرد که از محصول شما استفاده کند یا نه !

از برند خود با بقیه صحبت کنید

بگذارید تا دیگران درمورد برند شما بدانند. خواهر، مادر، پدر، برادر و افراد فامیل باید در مورد برند شماو کسب و کارتان خبر داشته باشند. بگذارید بدانند که شما یک برند جدید در بازار هستید !

صبور باش ! عجله نکن !

در دنیای دیجیتالی زندگی می کنیم که کاربران وقت زیادی را در اینترنت و خصوصا شبکه های اجتماعی صرف میکنند ولی درعین حال تنبل هستند ! حالا چرا تنبل ؟

جواب واضح است :

کاربری که قرار است مشتری شما شود در نگاه اولی که به وب سایت و صفحات شما در شبکه های اجتماعی می اندازد، به کسب و کار شما اعتماد نمی کند. و به وسیله برندسازی که در موارد بالا گفته شد و پرس و جوهایی که در مورد برند شما انجام می دهند ، ممکن است خرید انجام دهند .

از زمین خاکی تا مدیریت یک کمپانی بزرگ - موفقیت در یک قدمی شماست

دقت کنید ” ممکن است خرید انجام دهند ” !

بسیاری از کسب و کار های نوپا به خاطر وضعیت موجود ، تا مرحله ای از رشد را طی می کنند اما چون به درآمد زایی و یا نتیجه مطلوب نمی رسند به سرعت دست از کار می کشند و اعلام ورشکستی میکنند ! بیل گیتس میگوید :

افراد برای یک سال آینده خود برنامه سنگین و دست بالایی را برای اجرا دارند اما اگر از آنها بپرسید که برای ده سال آینده خود چه برنامه ای چیده اید ، هیچ حرفی برای گفتن ندارند !

این جمله نشان میدهد که بیش از ۹۰ درصد کسب و کار هابه خاطر صبوری و پشتکاری که در کار خود ندارند، به شکست می رسند. پس صبور بودن را تمرین کنید!

حالا وقت پولسازیست ! به فکر درآمد باشید

الآن وقت درآمدزایی شماست. باید بدانید که بارعایت نکات بالا و خصوصا برند سازی که برای خود انجام داده اید ، الان وقت برداشت محصول است. پس از برند سازی به فکر درآمدزایی باشید هرچند کم ، اما درآمد داشته باشید وگرنه باید به فکر مرگ کسب و کار و برند خود باشید!

با افراد موفق در عرصه کاری خود ارتباط داشته باشید

سعی کنید با یک فرد میلیونر موفق و یا به اصطلاح خود ساخته، یا یک فرد موفق در عرصه خودتان ارتباط داشته باشید و از او بخواهید تا شما را راهنمایی کند تا به موفقیت برسید. شاید بپرسید که چرا باید اینکار را انجام بدهیم ؟ واضح است : برای اینکه بدانید رمز موفقیت آنها چیست !

اگر کنجکاو شده اید که رمز موفقیت همه افراد موفق و میلیونر های خود ساخته چیست؟  من در یک جمله به شما میگویم : سخت کوشی و ایمان به موفقیت است .

به نظر شما برای رسیدن به موفقیت چه نکات دیگری را باید رعایت کنیم؟ فکر می کنید تا الان چقدر موفق بوده اید؟ منتظر نظرات شما هستم.

دیگه چه خبر ؟
عضویت
هشدار از طریق:
guest

56 نظر
Inline Feedbacks
View all comments